Le dans

Okey. Nu ska jag ge det här en chans till. Jag ska försöka att bättra mig och lyckas lägga ner lite mer energi på den här oerhört läckra amatörbloggen.


Det här är första lördagen sedan januari då jag inte har parvlat mig upp ur sängen kl 8 på morgonen för att bege mig till Friskkällan och ha dans med mina barn. Det känns lite konstigt faktiskt, skönt.. men konstigt. Som tur är lär väl alla de här helgerna gå rätt fort fram, studenten närmar sig ju med stormsteg gott folk! Dessutom var det skönt att få sova ut efter att ha jobabt till 3 inatt. De kommande söndagarna kommer nu att gå åt till att konstruera ihop en street-koreografi med Katrin. Den 16 juni (efter en mycket slitsam helg) sätter nämligen sommaren -08's Dacecamp igång. Kul, Kul, Kul! Vi kommer även att leda en streetdancegrupp i Brandkärr (hell yeah!) framåt hösten skulle jag tro - ca 15åringar. Håll utkik!

Efter en oerhört produktiv lördag (kört ut faren min till bärsta för att hämta hem den lilla moppen;), kollat vänner, lekt lite, och inte alls tagit tag i mitt liv) ska jag nu köra ut gamlingarna till en 50-årsfest i Oxelösund. Sen ska jag unna mig lite sällskap och sen blir det till att jobba igen. Blä vad jag är trött på saker just nu. Men Gud vad det är skönt att le!

Så kära vänner, medan vi tillsammans tar en svängom på Birgers läckra schlagergolv, kan vi inte le tillsammans då? Jaaaa...

Johanna, jag tycker om dig:)