Ny vecka...

Ja, nu har jag itne skrivit på nästan en hel vecka. Oj, oj, oj...

Liten update bara innan jag hoppas in i dushen för att börja ta hand om mitt liv lite...

I fredags var jag med Sofie, Stina, Cicci och Matilda på beyonce konsert här i NJ. Det var obeskrivligt bra! Mäktigt som bara den.... hon må vara komersiell, men sicken pipa den bruden har. Givetvis körde hon ett tribute till Allas vår Jackson, frida började såklart att böla. Men makalöst bra!

Sedan i lördags så umgicks jag med stina och sofie för att sedan köra en relativt olyckad utekväll som gärna började med att jag fick magkatarr och var tvungen att spy på vägen till apoteket för att köpa tabletter. Nu kommer jag aldrig va utan dem! De räddade mitt liv! Men det var mysigt att umgås.

Igår så drog jag med Sofie, Bea och Lily till strande... den var en upplevelse utöver det vanliga... mycket bilande, kort bad. Efter ungefär 50 minuter kom det gärna ett oväder över hela beachen, så vi bestämde oss för att åka tillbaka. När vi kom tillbaka hit till våra små städer så låg det grenar och blad ÖVERALLT. När vi sedan klev ur bilen så såg vi stor isbitar på hela gräsmattan utanför beas hus. Jahaja, då hade det haglat lite lätt.... jag skojar inte när jag säger att haglet var stora som isbitar som man gör i en sådan där påse. Jag har ALDRIG sett något liknande! Coolt, men tur att vi missade det.

Sedan blev det kväll och den är nu glömd... Sofie!

Hejs sves så länge...

Tillbaka till NJ

Ja, i sondags tog jag alltsa mitt pick och pack och akte tillbaka till NJ. Jag har haft en underbar vecka dar hemma, och tack till alla er som gjorde den sa sjukt bra! Det ar konstigt, tycker jag, att jag redan kan sakna alla, men sa ar det. Jag saknar er!

Det var sa himla skont att kramas med mamma, eller sitta pa systerysters baksida och snacka skit eller kramas med mina barn, eller bara sitta i Lenas kok och parla parlplattor med trevligt sallskap. Vem behover egentligen NY nar man kan fa NYkoping?! Jaja, 5 mander kvar och de manaderna ska jag gora till ett aventyr!

Pa fredag ska jag pa beoncey konsert, sedan smaller det till med en free hugs day, sedan kommer det pagar hit, och sen ar det fodelsedag for lilla mig for att sedan toppas allt med en U2 konsert. Det kommer bli grejt!

Jag har mer att beratta sa jag kommer tillbaka senare, men nu ska jag ta min minsta boling och springa ut i regnet till bilen for att sedan hamta upp mer barn och kora hela flocken till deras camp. Sen ar jag ledig och duschredo! Wohooo

over och ut sa lange

It's the final countdown!

Jajjeman, nu ar det bara tva ynka dagar kvar tills jag kommer hem och kramas med er. TVA DAGAR! Gud det ar ju sa lite sa man far slag!

Men innan det sa har jag lite jag maste fa ur mig. Det varsta ar att en sak kan jag inte skriva pa bloggen, sa den far jag ta live med dem som jag tror kan anse detta vara interessant nar jag kommer hem:). Nr 2 pa denna lista ar dock att jag antligen kan avsloja att jag Julia och Therese ska bege oss pa U2 den 25 september. Jag alskart!

Ja, sedan har aven Julia min Julia fyllt 20 sedan sist, sa grattis till henne. Det har aven hunnit vara 4 juli har, som alla sakert vet sa ar det USA's nationaldag. Sa grattis till USA. Dagen tillbringades med Julia, therese och en ny, men ack sa trevlig, tjej vid namn Stina. Vi vandrade manhattans gator upp och ner och fram och tillbaka for att avsluta dagen med att se pa ett skyjadrans fyverkeri. Det avr grejer det! Sen plojde vi oss (bokstavligen) fram ner till grand central, hoppade pa taget till larchmont och sedan motte vi upp Julia dar. Nussade hos therese och sedan blev det en heldag i centan med damerna pa sondagen. Great sista helg i Staterna innan mitt aventyr till Sverige.

Det ar lite sjukt att jag ska Resa hem pa besok. Att det ar ett aventyr att ta sig till Nypan, dar jag varit dag ut och dag in i 19 ar. men sa ar det. Jag kan knappt barga mig. Guuud sa spannande.

2 dagar kvar. 2 fjuttiga dagar.

Forlat!

Jag ber om urskt till alla stavningsgudar. Forlat!

Jag laste igenom nagra inlagg och insag att jag skrev samre an samst. Jag vet hur "Loop Troop" stavas, och att man skriver "inte" och inte "inet"... Jag skriver for fort for mitt eget basta. Mia och Malin, sag inte upp bekantskapen med mig for det har, jag ska forsoka att battra mig. Men jag har inte riktigt energi till att lasa igenom det jag skriver... eller kolla pa tangenterna for den delen.

Sa, for att sammanfatta det hela:
Forlat, jag insag hur samst jag var. Men jag kan, nar jag vill.

Sol inne, sol i sinne.... regn ute

5 minuter kvar tills jag ska vrida om tandningen i min lilla minivan for att sedan bege mig till kvarteret brevid och hamta upp mer barn. Sen har jag 5 timmar for mig sjalv. Den ska frivilligt spenderas med lite hemligheter och ofrivilligt med tva stadtanter.

Hasta la vista baby!

(7 dagar kvar!!!!!!)