Poolhang.

Nu har jag hangt vid poolen hela dagen....

Efter att ha simmat runt lite och njutit av mina twilight bok (for andra gangen) sa sag jag en trappa i fjarran med nagra huvuden som stack upp ur marken. jahaja, da sag jag att vi hade en jacuzzi utomhus pa gymet ocksa... och tva inomhus... Jag njot.

Nu ska jag snart jobba igen, Riley kommer hem fran Camp om 5 minuter.

Ja, forresten sa har jag blivit lite hintad av Starbucks att jag hanger dar lite for mycket. Sist jag var dar med Sofie.. i fredags sa var hon bakom disken upptagen sa jag och Sofie stallde oss snallt och vantade. efter nagin miut vander hon sig om och staller vara soecialbestallningar pa banken och ler. Eller ja, min specialbestallning och Sofies lilla svarta kaffe. Jag brister ut i asgarv och inser att det har satt sina spar att vi hanger dar nast intil varje dag.

idag nar jag var dar bestallde jag en frappe. Da tittar tjejen bakom disken upp och sager, namen... inte special te OCH du ar tidig. Har det hant nagot? Hahahahahaha... jag ska nog byta starbucks ocka.. det finns ett annat i staden brevid.

Jag ar aven avis pa min systeryster som ar pa bastkusten med mina barn och hennes vanner nu. Jag vill med.
Men... 10 dagar kvar tills jag far krama sonder dem allihopa!

<3

Living la vida loca

Nu ar jag har igen... Jag kor sa fort jag hinner gott folk.

Helgen har varit great! I fredags var det middagsdags med kara Sofie, vi drog till med pasta pa pizzeta har brevid, mycket gott. Sofie insag inte att beskrivningen "spicy" betydde att maten var stark sa hon at en tugga. Som tur ar kan man ju ta doggybag i det har landet utan att ga ut med svansen mellan benen, sa det gjorde vi. Sa jag, Julia och Therese (s0om anlande senare pa fredagkvallen) njot utav pastan till lordagsmiddag ocksa.

Ja, sedan kom mina damer da... Det blev laggdags vid 4-snaret for att sedan vackas vid 9 av en vardpappa som nog itne insag att vi var hemma...alla tre. han stampade in i lekrummet pa nedervaningen dar jag bor (dar aven therese lag och sussade) tande lampan och sa "Oh shit!!!", kutade ut.... han.. med svansen mellan benen. Sa, da avr vi vakna... vi la oss pa baksidan och solade, drabbades av varmeslag och badade darfor vattenspridare som de smabarn vi faktiskt ar. Jag, vejdalare som jag ar, tog tillfallet i akt att sno vattenspridaren och under den narmsta halvtimmet attackera mina damer. Allt slutade iofs med att jag nog blev mest blot utav alla.... bade Julia och Therese kande sig ratt hamndlystna.. och det ar inte latt att vara ensam och liten mot tva arga brunetter.

Sedan tog vi oss pa bio med en ny svensk tjej som kommit till min stad, Jonna heter hon. Vi sag the proposal med Sandra Bullock.. Mycket bra film! Therese grat, jag grater itne och romatiska  komedier... men alla ar vi olika;).

Senare pa kvallen blev det jobb. Jag spoade skiten ur alla pa Sorry (fia med knuff - fast en lite mer mordern version...  utan tarning), sedan drog vi till med skrackfilm och mys.

Tidig dag pa sondagen, vi hade ju bestamt oss for att dra till Six Flags har i Jersey. Sa upp vid 7... nej, vi vaknade inte av vackarklockan.. sa uupp vid 7.30 fjuppp fjopp in i duschen och pa med klader och i med frukost och ivag till Sic Flags for att sedan avnjuta en underbar dag med varldsabra brudar i underbara karuseller med jattefint vader, dyngsura klader (vissa insisterade ju pa att aka alla vattenattraktioner) och ett superglatt humor!

Nar vi stod i Flum Ridern... som den sa fint heter i Sverige, sa sa therse att mannen som satt i baten sag ut att prata svenska. senare hamnade vi bakom honom och hans familj, da hans fru i forskrackelse vander sig om och sager "ni pratar ju svenska!!!", ja... efter lite smaprat kom vi fram till att familjen vi pratade med kom fran nykoping och oxelosund. Haha, vad varlden ar liten!

De spealde aven Lopp Troop och Cray frog i spelstanden. Sverige gor ett bra intryck! Julia berattade da att det avr alex (hennes PV)'s kusin som hade gjort den laten... kul!

Innan vi akte sa vann Therese en South park Kennydocka... han fick vara med om bade det ena och det andra. jag och Julia kande att det var lite varan skyldighet att gora kenny vardig sitt namn. Therese kande inte sama entusiasm over det.

Nu ar det fjarde juli pa lordag, detta ska aven det firas med julia och Therese. julia fyller 20 pa onsdag (Congrats i forvag), sa blir val en klapp pa huvudet pa henne pa lordag ocksa. Sedan nasta lordag.. avrt ar jag da??


JO... HEMMAAAAAA!:D

Jag saknar er massvis. Massvis. Massvis.

Jag utgar inte riktigt fran normen, men anda:)

Ja, idag tar jag mig friheten att saga att det ar tva veckor kvar tills jag aker. Jag ar ju inte den som raknar med den dag som ager rum. Alltsa utgar jag fran imorgon och framat. 14 dagar kvar alltsa gott folk, nu far vi halla tummarna for att jag inte hinner fa nagon svininfluensa, att jag ar med under en flygplanskapning eller att jag traffar min man Johnny depp pa flygplatsen och vagrar aka hem. Knock on wood.

Hela veckan har bestatt av jobb och sedan har jag umgatts med froken Brissman. Hon ar en riktig tillgang har borta i staterna:). Imorgon hoppas jag pa lite ledighet, mamman ska namligen vara hemma, och jag hoppas att hon tar pa sig lite extra tid imorogn sa jag kan pusta ut lite for mig sjalv. Kanske svanga forbi gymet och sedan ha en myskvall med Sofie.

Efter det kommer Julia och Therese att anlanda till jersey, an en gang. Vi kommer att kramas och pussas som vanligt. Vara allmant pigga och kacka och sedan blir det jobb pa lordagkvallen. pa sondagen sedan sa ska jag ta med mig dessa tva damer till Six flags har i jersey. Six flags ar ett jattestort nojesfallt till alla er som itne visste det! :)

Jag har massa bilde rjag vill visa alla, men kan ju inte lagga in dem pa den ahr datorn. Men om tva veckor far jag tag i min egna lilla skonhet igen! Jippie vad den har avrit saknad!

Nu ska jag leka lite med mina barn, vika tvatt, gora middag och sedan kommer sofie igen. Vi ska ta en prommis och sedan sola. Skont sahar nar vadret har svikit hela sommaren hitills. Men a andra sidan sa har det varit sol har hela eftermiddagen nastan. Sa far se hur bra samvete vi har vad det galler solningen.

Over and out sa lange

Rubrik:

Helgen passerade som ett jehu och det ar redan tisdag.

Midsommarafton var alldeles tokbra! Det blev fortarning av alkohol och sill och potatis och en smaskig italiensk buffe i Batterypark. En massa sang och dans runt midsommarstangen med andra lyriska svenskar. Efter alla nubbevisor (Jag var en riktigt duktig au-pair som hade donat med snappssvisehaften) och god mat sa begav vi (Jag, Cyrill, Therese, Julia och nagon brud som ingen kande..eller tyckte om.. vid namn sara) oss till en lagenhet pa Kingsstreet i Soho. En jattefin lagenhet med trevliga manniskor, dar varden hade hade donat med allt fran ahlgrens bilar och salta fiskar, till prinskorv, sill, knackebrod, kottbullar, lingonsylt, nubbe och mycket mer. Mums! Jag var dock for matt for att ata massor, men fick i mig en macka med kaviar och ett par kottbullar.

Sedan var det dags for krogen for de som ahr aldern inne, jag var dodstrott och pallrade mig tillbaka in till Times Square for att sedan ta bussen hem. En riktigt lyckad dag med kransbindning och roliga svenska fisfornama damer. Vi gillart!

Sedan passerade helgen med Sofie som huvudsallskap. Mycket trevligt. Det blev husvaktning for min del, som jag iofs slapade med mig froken Brissman pa.. tycker inte om att vara sjalv i det ahr huset. Sedan pa sondagen blev det, tro det eller ej, men lite till shopping.

gardagen bestod av jobb och sedan lite till shopping och sedan fika pa Strbx med Sofie. Nu sitter jag och fordriver tiden sa jag far sluta snart. Ar sa trott sa trott, men ska se till att trana lite och sedan ska jag nog traffa Sheryll och kanske cicci.

Btw sa har jag inforskaffat ett bejeweled som man kan koppla in till tv:n. Gaaah!

2 veckor och 2 dagar tills jag satter mig pa flyget.

<3

Midsommar a la new york

Jajjeman, imorogn smaller det.

Vaderprognosen for fredagen har avrit oerhort mork heeela veckan. Det ahr bara statt regn, regn, regn med stora bokstaver (fast pa engelska saklart...), men idag nar jag kikade sa har det andrats till molningt med lite solsken. YES! Mina boner till alla vara vadergudar funkade! (knock on wood)

Nu saknas det bara nagot lackert att ha pa sig och ett hafte med nubbevisor, blommor till en krans och en buss som passar tiderna sa blir hela midsommarafton perfekt! Wohoo.

Dagen kommer att se ut pa foljande satt:
Jag kommer att aka in vid 11 for att mota therese, ta subway till Batterypark och sedan hanga dar med ett par tusen andra svenskar! Sedan blir det fest i Soho med cyrill, erica, therese, julia, sofie och hennes vanner. Vi alskart! Aterkommer om resultat.

Idag regnar det och jag har haft en dagslang playdate med Sheryll och jared och jason... riley var pa go for the gold och hade gymnastik hela dagen sa vi drog till med wii dag och filmmorgon. Rikitgt harligt!

Nu ska jag lasa en bok om alvor till riley.

Glad midsommar kara vanner och familj!

21 dagar kvar tills vi ses. wohoo

Och livet gar vidare...

Frida pustar, frustar, jobbar, ater tacos, dricker frappe fran strbx och vantar pa att Gud ska ge henne en miljonvinst...

.... eller nagot i den stilen.

jobbarhelg, pest och svalg.

Nu ahr Julia och therese hoppat pa bussen tillbaka in till NYC. Det ar alltid lika trist nar dem drar, aven fast vi ses igen till nasta helg. Men fy. Jag kommer ju i alla fall att traffa dem pa fredag igen, for da ska vi fira midsommar tillsammans i nya klanningar och kransar i haret. Det ska vara en svenska, varldsabra dag! Tummen upp for sill och potatis!

Igar jobbade jag ju som sagt var mest hela dagen. Jag borjade jobba klockan 9 och slutade igen vid 1.30 da drog jag och julia och therese till Willabrock mall och shoppade lite, Igar skulle man kunna saga var genomford i min mors ara. Jag hittade en asabasa bra present till henne och sen kopte jag en linnedrackt, sa mamma! Sedan drog vi tillbaka till mi casa for att sedan borja jobba igen vid 5.30.

Kvallen spenderades pa detta viset. Kaka tills vi kraktes, farga slingor pa alla oss fina flickor, julia som har ungefar  tre meter langt och en meter i diameter-tjockt har tog ju en evighet och nagra forpackningar med slingfarg. Shittans pommesfrittans! Jag sjalv behovde inte ens en forpackning hahaha.... Men nu ar jag lite mer sommarblond igen!

Nu jobbar jag igen, slutar vid 5-5.30 idag, och jag kommer vara helt dod! da ska jag ner till mig och kolla pa x-men. Jag har ju inte sett en enda och jag vill ju sa garna se wolverine. Sa nu ska jag ta mig i kragen och glo igen de dar filmerna!

Men forst lite barnpassning.

btw... om 25 dar sitter jag pa flyget. Och min svenska ar hemsk. Jag ber om ursakt i forvag mina nara och kara! Svengelskan ar pa topp!

Skepp O'hoj! 


Roundtrip a la New Jersey

God lordag alla kara lasare (mamma & malin)!
Gardagen borjade med arbete som vanligt klockan, 7.45. Drog till gymet, korde Luke till en playdate, lekte med Riley, hamtade Ryan vid skolan, Donade med middag och efter en laaang dag slutade jag vid 6.30 (tidigare an vanligt, wohooo!)

Igar var aven den dagen da jag tankte att jag skulle borja med en sadan dar proteindrinksdiet. men fiiifan vad ackligt det var! hahaha, den holl inte lange inte. istallet firade jag fredagskvallen med en slize pizza:)

Efter det gjorde jag mig iordnign for jag och cissi skulle ta oss in till en takfest pa manhattan. jaha tankte jag, skoj med lite hemmafest. Sa jag satte pa mig jeans en tunika och ett par sandaler for att stratta ivag i natten. Vi tog bilen in till Park & ride som ligegr precis pa var sida av lincolntunnel, dar bytte vi till en shuttle som gar in till porth authority och sedan en taxi till rivington hotel. Nar jag kom dit sa kan jag tala om att det var INTE en hemmafest. Alla gick i varldens blasor och hogklackat. Det vakter overallt i kostym. Sedan kommer det en skyhog mork kille med kostym och hatt och sager att vi ar med honom. Tacka och ta emot. Vi blev ledda av en pickolo till hissen, akte lite latt 30 vaningar upp och gick ut i en glasvaning.... eller forlat.... tre glasvaningar, med utsikt over heeeeeela new york city. Man kunde ga ut pa taket, dar var det en badtunna som stod och bubblade med vatten, som om nagon skulle slanga av sig sin $1000 klanning och hoppa ner. Nej, dar gick folk i sina fina klanningar och hogklackade strasskor, medans jag vandrade runt i mina gladiator sandaler och jeans. Haha, vilken syn!

Efter att ha forundrats over den helt obeskrivliga utsikten i nagra timmar (...och gratisspriten saklart), sa var det dags for mig och cissi att ta oss tillbaka till var bil. Vi lyckades med sparvagn och shuttle komma tillbaka till klockan slog 1, det var ju trots allt en arbetsdag idag med...

Meeeen, nar vi skulle ta oss tillbaka sa ville Cicci absolut inte tro pa att new jersey lag soder om new york, trots att jag halft skrek pa henne, sa hon svangde norrut pa NJ turnpike. detta gjorde att var annars 30 minuter langa bilfard gled ut pa ett par timmar i alla fall, med cicci's ursakt "Jag ville ju bara ge dig en liten guidad tur i NJ"... Enda anledningen till att vi hittade hem gien var for att vi hamnade anda upp i bergen (!!!!) och dar bodde cicci forut, sa da hittade vi hem igen. Hahaha, man ska Alltid lyssna pa mig! Ak soder, nej da tog hon norr, ak west nej da akte hon ost. Hahaha, fans fan!

Men klockan 3 var vi hemma igen, jag sov till 8 for att sedan borja jobba igen, bruden sover fortfarande nere i min sang.. Och just nu hoppar jullan och therese pa bussen for att ta sig hit, sa dem lar jag se om en timma, da ska de shoppas och kramas!

Hoppas alla inte har det lika regnigt och trist som vi har det har borta pa andra sidan atlanten.

Over and out

Lifetime.

Nu sitter jag har igen, fordriver morgonen med tvattstuga och ungar.

Om cirkus en timma sa ska jag ta min lilla bil till shorthills och lamna av Luke hos en van, sedan ska jag ta mig till mitt nya gym, Lifetime fitness, och testa lite maskiner. det ahr gymet ar aven det nagot som maste ses.

Mitt gymkort ar svart och guldglittrigt, det sager kanske nog bara det. det ar alltsa ett 5-stjarnigt gym med allt man kan onska. Sa jag ska droppa av Riley i lekrummet i dryga timmen (om man nu kan kalla ett stalle som ar storre an mitt hus hemma med allt fran pysselhorna till klattervagg till rutchkanor och bollhav for lekrum), sen ska jag ta mig till omkladningsrummet (med elektroniska skap) for att sedan ta glastrappan (!!!) upp till maskinerna. Sedan ska vi ta en simtur i deras aventyrspool och sedan avsluta med lunch pa en utav deras fyra restauranger.

Jag ar grymt sugen pa att testa deras utomhuspool (den har solsangar med jattetjocka madrasser pa och en massa vattenrutchkanor), men vadret suger idag. Sa jag far vanta till en annan dag. Nu gar ju inte mina ungar i skolan langre, Luke hade sin graduation igar:), sa jag har ju tid att fordiva mest hela tiden.

De har aven grymma klasser pa det nya gymet, och de ar mest hela tiden! De har bland annat hipp hopp och latin fusion, kickbox och dancejam, yoga av alla dess slag och cardioblast. Sa himla roligt det ska bli att testa pa en massa nytt!!!

Men nu en liten snabb update:
Igar tog jag en kvallsfika med allas var sofie, det ar sa kul att ha nagon som kanner alla dar hemma. Himla mysigt trots att jag var trott som en gnu!

Jag ahr aven tagit mitt forsta besok pa Target. Target ar en helt ofattbar affar. Men alldeles, alldeles underbar!

I helgen ska jag jobba heeela helgen, men som tur ar kommer mina basta tjejer hit! Wohooo

Nasta fredag ar det midsommar, sa da ska det bli svensk midsommarfirning i Battery park med alla andra svenskar har i NY! Sviiinkul! Julia kommer dock att anlanda lite senare pa grund utav en vrang vardmamma, men jag ska sitta redo med kransen tills hon kommer till mig och therese som redan ska vanta dar med vara andra vanner!

Mitt har ar i starkt behov utav en harklippning!

Nu ska jag ata frukost och slanga in tvatt i torktumlaren.

Over and out*

Gratiskramar

Ja, idag har jag tagit mig tid till att starta en gratiskramar-handelse i NYC lordagen den 25 juli. Allt for att sprida lite karlek!

Tack Julia och therese for en toppenhelg! Ni ar bast!

31 dagar kvar. tiden bara flyyyger ivag.



Grattis Sweden.

Kom for tva minuter sedan pa att det var Sveriges nationaldag idag.... (Efter att ha last det pa facebook)
Sa grattis till dig Sverige, i din ara ska jag in och kolla pa Sverige-danmark inne pa en pub i NYC efter att jag slutat jobba. Julia och Therese kommer att vanta dar, som de trogna vapendragare de ar!

Jag ska inatt overnatta hos min vaninna Therese Johansson i Larchmont for att sedan ha en wonderful sondag med jollen och tutten (improviserade smeknamn ar det basta som finns...)

Hej hopp sa lange!

Btw sa sag jag igar nar jag kollade pa den amerikanska siucceserien om vampyrer, True Blood, att alexander Skarsgard och peter stormare var med i den. Kul att Sverige visar framfotterna lite. Inte for att skarsgard avr vara basta framfotter kanske... men anda.

Puss hej leverpastej

Godmorgon, godmiddag.

Ja, jag sitter i koket nu och vantar pa att ungarna ska vakna sa att jag kan ge dom lite foda och borra deras tander. Meningsfullt va? Att sitta ensam i koket i 30 minuter...

Det ar regnigt idag med, vilket ar sa trist, sa trist. Jag hade ju borjattokladda infor sommaren som visade sig hela helgen men neeeej. Vad sags om sol nu Amerikat?! Min vardmamma har ju till och med varit och handlat pa sig ett gymkort till mig pa deras gym under sommaren. endast 4000 kronor kostar det for 2,5 manad. Inte undra pa... nar man kor upp for allen till gymet sa valkomnas man utav ett 5-stjarnigt hotell ser det ut som. De har vaarldens utomhus pool med stora slides och massa solmadrasser som ar tackta med kuddar fran topp till ta. Sen ar hela huset gjort av marmor med restauranger och allt du kan tanka dig. Jag ahr aldrig, i hela mitt liv, sett ett gym som detta. Ska lagga upp bild sa fort jag tar mig dit igen!

Dagen kommer se ut som sahar: Jag lamnar Luke pa skolan, drar och har playdate med riley, hamtar upp luke igen med hans kompis Matthew. Sedan kommer Matthew's mamma och hamtar bada pagarna. Da tar jag och hamtar Ryan, kor honom till Lax- traningen och sedan aker jag och hamtar Luke igen. Lagar mat och stadar upp efter barnen. Aker och hamtar Ryan igen, kor hem honom, donar hans middag och sedan ge de minsta ett bad.

Just fan.. emellan allt sa ska jag gora all tvatt idag och badda nytt i deras sangar. Kul.

Hors senare. Nu ska jag dra och gora frukost som den lilla arbetsmyra jag ar!

Hungrich.

Jag ar hungrig sa jag dor, nastan. Jag har forsokt mig pa en tacopaj, men jag vet inte hur den blev haha. ska inte ta ut segern i forskott sa att saga. Vantar pa att resten av familjen ska komma hem sa jag kan hugga in pa maten! Mums!

Idag har min vardmamma varit hemma och alla barnen har varit i skolan, skont! Har hunnit med att trana on allt redan pa formiddagen. Nu efter maten ska jag ta mig till livingston mall for ett litet arende. Sa skont att affarerna inte stanger klockan sex har borta!

Malin... Muttig= fittig, fast finare ord.

Ville mest saga hej till alla. Min dag har verkligen inte varit handelserik for fem ore... och de andra dagarna har jag bara jobbat och jobbat och sedan tranat lite pa det. Den gamla valiga dangan vill saga.

I helgen daremot, da ska jag fa traffa mina guldkorn igen! Jollen och tutten som jag brukar saga.

Btw sa har jag nu borjat om pa twilightserien... det kandes som om de fyra bockerna tog slut pa tok for fort, de far ga en runda till! Haha.

Puss och klapp

Nara doden-upplevelse

Innan jag borjar beratta min dramatiska historia sa vill jag bara, ater igen, saga hrattis pa morsdag till varldens basta mamma! Grattis, grattis, grattis!

Men nu till dagens stora handelse...
Jag, Julia och therese sitter under ett trad i central park. Det ar underbart vader ute och fullt med folk! Precis vid tradstammen ligger det en tjej och en kille pa sin filt i  lugn och ro. Helt plotsligt later det som att nagon smaller av smallare, sa bade jag och tjejen pa filten satter oss upp for att se vad ljudet kommer ifran. Nar jag tittar uppat for att se om jag ser nagra fyverkerier eller nagot sa ser jag varldens storsta gren pa vag ner. Men Grenen faller med san kraft att den svangs in mot tradet och istallet for att traffa oss tre rakt i huvudet sa landar den pa tjejen id tradet som redan har borjat att i panik resa sig upp. Hon far grenen pa benet och ramlar ner.

Jag kutar fram och drar bort grenen fran benet och tjejen ar aschockad. Liksom Julia och Therese och tjejens kille varav alla tre nog inte hade forstatt vad som hant an. Grenen ar alltsa en ca 6 meter lang gren som foll fran ungefar 40 feet uppifran med en skyjavla kraft. Jag gav min mobil till killen som fick ringa ambulansen. Tjejen ar jattechockad och sitter med ett brutet ben. Polisen kommer och ber mig fota ALLT, ifall att det gar till ratten (som allt annat har). Folk kommer fram och lamnar mailadresser da de tagit bilder pa det som hant. Medans jag och julia och therese far sitta med den har stackars tjejen i 37 minuter (!!!!!) innan nagon amublans kommer! Det ar helt stort alltsa!

Usch. Jag har alltsa nu varit nara min forsta skada har i USA (Min kara familj antar jag ar forvanad over att jag inte redan har brutit nagra ben eller krockat med nagra algliknande amerikanare!). Men som tur var han hon slanga sig at sidan da hon inte fick den rakt i huvudet.

Annars har det varit en riktigt bra dag med mina fina brudar i soliga New York!

Over and chocked.