Lady Gaga goes swedish.

Alla som annu inte har sett Lady GaGa's nya video "Paparazzi" maste se den! Den ar regisserad utav en svensk och allas var egen Alexander Skarsgard ar med i din. Lady Gaga forsoker sig pa varat lackra sprak, mindre lyckat dock. Men riktigt spannande och skojjigt att lilla sverige far ta sadan stor plats!

Check it out!

http://perezhilton.com/tv/index.php?ptvid=5730eeea6baac

Forsta veckan avslutad.

ANTLIGEN FREDAG!
Japp, japp, jaaapp. Nu ar det antligen fredag, vilket iofs inte borde vara en storre gladje med tanke pa att jag anda jobbar imorogn. Men fredagar far en anda att ma sa mycket battre! Den har veckan har ju dessutom varit min forsta vecka utan min vardpappa i huset. Han har ju namligen gatt och fatt jobb igen. Detta innebar laaaanga dagar och laaanga veckor for lilla mig. Jag har lite blandade kanslor over det faktumet. Men, det problemet tar vi tag i snart, nu ar det ju fredag:).

Barnen ar hemma fran skolan idag, annu en judisk hogtid (De har ju hur manga hogtider som helst!!!), Sa vi ska ha en enorm playdate idag! Allas hus ar for sma for denna megagrupp (Ja, aven mitt) sa vi ska ta oss till chucky cheese och lata barnen spela pa lite maskiner och kaka pizza. Kul! Minder kul for oss vuxna daremot, chucky cheese ar ett av de fa stallen som far en att vilja skjuta sig sjalv i huvudet, samtidigt som man dunkar det mot en vagg inlast i ett ljudisolerat rum. Fiii fan vad mycket barn det ar. Sa hall tummarna att jag overlever kvallen ut!

Sedan ska vi bestalla piza till middag med. Fantasifullt va?! Vad ska jag ata da? Jag ater ju inte pizza langre?! Meeen, jag har gatt ner nastan 4 lb den har veckan. Bra gjort frida! Jag at EN turkisk peppar, under tvang. det ar allt!

Ja, i mandags nar jag skulle ta mig tillbaka till jersey sa va busschaufforen muttig sa jag hamnade langst bak i bussen och fick betala nastan 9 dollar (!!!). Tydligen plaserades jag i mupp-mappen. Killen framfor mig satt och laste en tecknad porrtidning, nojd och glad var han. Killen brevid mig satt och ovade pa att rulla magen och killen bakom mig satt och sjong nagot som lat som en kinesisk folkvisa. Jag undrar om man ska ta det som nagot positivt att folk vagar vara sig sjalva aven fast de sitter pa en smockad buss, eller om man ska betrakta sig sjalv lite battre. Tank om jag gjorde nagot lika vrickat? ............. skulle ju faktiskt inte forvana mig!

Over and out!

Mia och klara.

jag kor en liten kopia utav johanna hellmans vackra blogg. Idag tankte jag saga att jag alskar mina syskon och att jag saknar mojligheten att titta pa mia och klara. Den forsvann tillsammans med datorn. datorn ar daremot hel nu, men kommer formodligen att stanna i Sverige tills jag hamtar tillbaka den i Juli. 43 dagar kvar.

Helgen i Larchmont var tokrolig... saklart! Vi hade martini asti-kvall gjorde vitloksscampi och gick pa Filip & Fredrik, hangde i Centan, gick pa bio, shoppade och kikade efter sjoman.... jag Maste lara mig att busvissla alltsa! Det ar ett sa behandigt kontaktknep! Tack Therese och Julia for i helgen!

Nu har aven froken Brissman kommit till Jersey. trevligt, trevligt! Valkommen Sofie:)

Ja, jag lever... ar lite datordod, men lever. Oh, jag har aven... igen... borjat mitt nyttiga liv. Men nu har jag ett vad med Julia och therese,,, sa nu far jag inte banga, hur mycket de dar cheesecakesen an lockar! Jag SKA vinna! Jag ar val en vejdalare herregud!

Hors snart igen...

har ltie berattelser att dela med mig utav. Det finns sa mycket konstigt folk i det har landet. Humor mina damer och herrar... Humor!

Skepp O'hoj!

Jag ville bara meddela alla er dreglande brudar där hemma att igår när jag gick från Port Authority till Times Sqare så passerade jag en massa busvisslande sjömän. Ja, ni hörde rätt. Igår började sjömansveckan!

Alla som har sett sex and the city vet vad jag pratar om! Det avr fullt med sjömansklädda pågar överallt i NYC. Jag är nu i himmlen.

Imorgon ska vi in och njuta av den nya utsikten. I love it!

Skepp O'hoj!

Forlat!

Jag vet att jag är på tok för inaktiv här just nu! Jag skyller faktiskt helt på min datorförlust! Förlåt!

Just nu sitter jag i Largemont i Therese rum och väntar på att julia ska komma hit. Vi ska ner och äta lite mat i parken och sen ska vi följa upp dagen med bio (Danceflick, som har premiär idag... som jag har längtat!) och sedan ska vi dricka lite corona på Therese's baksida :)

Det är ju nu en långhelg här i USA. Memorialday weekend för att vara mer precis! Detta innebär att jag är heeelt ledig fram till tisdag! Svinskönt! Vi ska ha långhelg tillsammans, jag och mina bästa newyorkbrudar. På söndag ska vi exempelvis åka och kika på Filip och Fredriks program. Carolina Gynning ska va gäst... förra veckan var det charlotte från sex and the city, blondinen från fab 5 och roy och roger... och johan palm. Den helgen hade slagit stort! Ska bli spännande och se hur kul det kommer vara imorgon.

Jag hoppas ni har det bäst där hemma! Vi brudar här borta njuter av sommaren som nu har smygit sig till New York. Det har avrit tokigt varmt och massa sol här de sista dagarna. Ska visserligen slå spön i backen imorogn, men men. Efter regnet kommer mer solsken, right?

Jag lovar att försöka vara mer aktiv. Mamma , pappa... hur går det med min dator egenttligen?

IQ 0 snorboll.

dod at djuren

Ja, nu kikar jag in lite snabbt for att meddela att efter 11 timmar med stonk och stoj med tusentals barn sa ar man nast intill dod. Jag ar dod satan rattare sagt! Nu ska jag kila ner till mitt rum och avsluta min andra bok i twilight-serien. 600 sidor pa tva dagar ar mitt mal namligen!

Meeen, jag kan gladja er med att jag imorgon har planerat att lagga upp bilder pa Allt jag har shoppat har borta. Sa folk slipper fundera menar jag. Ska aven ta mig till att se om jag kan komma ihag priserna... haha. SOM OM!

Sa vi hors imora.

God natt som man sager har borta..till sina svenska vanner.

Frida. y

Jag alskar nar man kommit till den punkten att man far saga "fredag igen". Hur skont ar det inte pa en skala?!

Idag har jag en relativt ledig dag. Min hostmom ar hemma idag, sa hon far och flanger med barnen medans jag sitter och ater flingor vid datorn. Alskart! Men jag ahr sjalv nagra arneden som jag maste utfora innan jag borjar jobba igen vid 4. Men det ar hemlisar... sa ni far inte veta!

Ikvall kommer Julia och Therese hit. Det ska bli sa kul, sa kul att traffa mina kara brudar! Vi ska ha helhelg den har helgen. Inget jobb, inget plugg (Som egentligen borde goras, men alla kanner val mig). Vi ska glida runt i Jersey, njuta av duggregnet och ga pa tivoli som har placerat sig pa en parkeringsplats vid mitt gym. Jag blev sa glad harom dagen nar jag skulle ta mig hem fran gymet och jag sag massa fargglada blinkande karuseller pa andra sidan gatan. Kande mig som ett litet barn...

... Jag Ar ett litet barn. Glomde visst.

Det kanns som att det gatt for lang tid nu for att upprepa alltfran Silverbay. men kort och gott var det en alldeles underbar helg med roliga lektioner, roliga larare, massa dans och en javla massa traningsvark! 5 tosters!

Jag hoppas pa att mina paron lyckas hitta en doktor till min dator snart, jag borjar lopa lite amok har borta i forenta. Men jag blundar och tanker lite pa barnen i Afrika. Stackare!

Jag tycker det ar spannande att 40 personer kan lasa en blogg men inte EN ENDASTE KHNSDAKJL:GHDJASGDAJK kan lamna ett spar efter sig. Pinsamt, skamligt och sorgligt. En eloge till melllansystern och Bladet dock. Ni ar ratt duktiga.

Nu ska jag dricka mjolk, utan fett och sodium. For det star det pa flaskan.. Det ar ett mirakel att en serving fortfarande kan innehalla 120 kalorier da. Jag fragde en amerikansk van nar hon kakade choklad och sa att den var nyttig, hur manga kalorier den hade. Det spelar ingen roll sa hon, den har inget sodium. Det ar sa roligt hur insnoade dem ar ibland. Kul, kul.

Hasta la vista baby!

Stormsteg och kullerbyttor

helgen kommer som en raket nu. Vissa veckor gar tiden fort. Nu ar det bara 65 dagar kvar tills jag kommer hem och besoker er. Pappa tror att jag inte kommer aka tillbaka, vi far val se hur det blir med den saken. haha.

Jag ville bara passa pa att saga grattis grattis till katrin som fyllde 20 jordsnurr igar. Grattis.

Jag ska aka och trana nu sa har itne riktigt tid med ett rackareinlagg om silverbay nu heller, men det kommer. jag lovar.
Btw sa forsokte jag mig nyss pa att gora en kanel och honungslax. Mycket gott om ni fragar mig och barnen... pappan at i tystnad. Haha, stackare... han far sta ut med mina koksexperiment.

Jag langtar efter min dator. (mamma, pappa... fatta piken!)

Pa aterseende!

Tillbaka i NJ

Efter en helt underbar helg sa ar jag hemma igen!
Nar vi hade kort pa motorvagen i ca 3 timmar sa sag man att Amerika ocksa hade natur, tro det eller ej! Efter fyra timmar med ett litet stopp for att handla en uppiggande kaffe sa hamnade vi i tokfina Silverbay.

Det var grona berg och en stor sjo runt om hela hotellet, Roligt folk, roliga klasser och god mat pa ett jatte mysigt hotell. Battre kunde det inte bli! Inte regnade det heller.... forran vi kom tillbaka till New Jersey vill saga. Jag ahr sa mycket att beratta om min lilla weekendresa, men hinner inte nu tyvarr.

Nu ska jag snabbt som katten kila ner till zumban ppa gymet, trots att jag har den gruvligaste traningsverken i varldshistorien. Forlat for mitt sega bloggande, meeen.. som sagt var sa ar min dator bortsprungen till Sverige igen och jag har inte direkt fri tillgang till den har datorn. Men jag ska beratta aaaallt om resan, imorgon!

Jag saknar er, men nu ar det inte langt tills jag kommer hem.

Adjo.

Si sadar ja!

Ibland forvanar jag mig sjalv. jag behovde namligen inte kopa nagon regnjacka, jag har ju varit sa oerhort duktig och tagit med mig en ifran Sveriget. jag tanker da pa allt jag! Sa nu ar det enda jag behover en ficklampa.. varfor man ska ha med det evt jag inte, men de har val en anledning antar jag.

Vi tva idag kommer vi att kora upp mot Silverbay, en harlig 5-timmars rutt ska det bli genom New York. Spannande. Dock ar det kasst vader idag, och ska tydligen halla i sig hela helgen... trist! Varmt, men kasst. Trist.

Nu ska jag, sa har in i sista sekunden, packa min vaska som ska med. vad tar man med sig nar man ska pa weekendclass? Det ar ju till och med ett disco imorogn kvall, haha! Det kanns som att jag ar 12 ar igen. Men jag ar ju trots allt yngst av dem som ska vara pa kursen. Sa jag om nagon far val uppskatta disco-termen. Hopaps de saljer sura remmar och bananaskidz!

Good bye mi ladies.... and gentlemen, hors igen pa sondag!

Happy valborg, for sjutton gubbar!

Ja.. nu sitter jag har, vid min vardpappas dator, och saknar mina svenska bokstaver igen! Jag har precis kommit hem ifran dubbelt traningspass pa gymet en vanlig vardag som denna, men jag hoppas att ni dar hemma njuter av valborg for fullt! Mysig brasa, goa vanner och lite lagom med alkohol.

Som sagt var, jag skriver igen...  trots att jag inte direkt kanner mig drivern med tabke pa att Ingen kommenterade mitt sista inlagg. Har jag glomts bort eller? Lite upprord ar jag allt, det kan jag inte sticka under stolen med!

Idag har jag fatt reda pa att en annan tjej ska dra harifran. det betyder att bada tjejerna som jag umgicks med i min lilla hala drar hem innan sommaren. Sa nu har jag julia kvar.. pa andra sidan NY. haha... kul frida! KUL! Jag kommer do associalitetsdoden, dock traffade jag en valdigt orytmisk med karismatisk 60-arig tant pa gymet idag. hon kanske vill bli min van? Jag ska fraga henne nasta ganag jag ser henne!

Jag har nu lart mig att sta pa huvudet utan att sparka benen mot en vagg. YogaFrida in progress som jag brukar saga! Jag har dock inte varit sa aktiv yogi de passerande tva katrinveckorna, som vi kallar dem, vilket gjorde att jag blivit sjut stel. Inte varit sa aktiv pa gymet alls faktiskt... vi va nog bara 4 ggr pa tva veckor.. vilket gjorde att idag dog mina armar.

Jag har alltsa en dod dator, doda armar, ett dott socialt liv.... och sakert nagot mer som ar dott.

Meeeen, nya tag ska tas! Imorgon drar jag till Silverbay, sa jag kommer ater igen att vara datortillganglig pa sondag kvall. Ska ta och kopa mig en regnjacka imorgon. Det ska namligen sporegna och jag har ju naturligtvis valt sport som en kurs. Utomhusaktivist javisst!

God natt mina kara anhangare. Over och ut