Bläää!

Idag hade vi en megastor gräshoppa på baksidan! Den var ENORM... precis som allt annat i det här landet!
Blä! Tacka vet jag Sverige... lilla landet lagom. Där allt är lagom.




Idag har jag hunnit med att posta kort och paket och varit på gymet för både cardioträning och zumba. Jag har även hunnit med att tvätta och dona, storhandla jobba och äcklas av megastora gräshoppor.

Nu håller mamma och mia på att boka biljetter hit. Jag längtar så enormt efter dem! Dessutom har min värdmamma budit in oss till thanksgiving middag, kommer bli riktigt häftigt att få uppleva allt nu. Halloween, hanucka, thanksgiving, jul och nyår. Nu kommer alla högtider! Wohoooo


Wille <3



Mest bara för att han är så otroligt läcker.


sunday, bloody sunday

Stina har nyss lämnat min lilla lya efter en mysig söndagskväll. Jag, Anna och Stina kikade pa the soloist. En sådan där fin drama som mamma skulle hyra efter att ha sett den i en allers. Efter filmen drog Anna hem för att äta middag, medan jag och Stina begav oss in till badrummet för att trimma manen på Stina. Efter vi gått igenom en låtlista med Winnerbäck och dragit x antal drag med saxen så var det dags för nyklippta, grymt snyggt friserade (om man nu får vara supernöjd med sig själv), Stina att fara hem till Summit igen.

Så nu sitter jag på mitt rum och funderar på om jag ska tanka ner någon mysig film att titta på ikväll. Jo, det ska jag. Sedan har jag sovmorgon imorgon eftersom det är en judisk helgdag. Min kära värdmamma ska fasta hela dagen. HELA DAGEN! Inte ens vatten får hon dricka. Inte konstigt att så många människor hatar religioner. Så ikväll har dem haft middag där uppe på övervåningen och riktigt fyllt på magen med massor utav mat!

Själv ska jag äta hela dagen. Mest bara för att jag kan. Mohahaha

God natt kära ni:)


Shaky

Har idag varit och klättrat med några vänner. Så nu sitter jag på mitt rum med darrande händer och ömma lår, men riktigt kul var det! Sedan kom jag på att jag glömt att äta, totalt. Så jag gjorde i ordning lite kycklingsoppa:). Mums.

Malin, tack! Jag älskar dig!

Nu ska jag se till att röja upp lite på mitt rum innan Anna och Louise kommer hit och kikar på film med mig. Hade som sagt var mitt X-men maraton igår kväll/natt. Riktigt bra filmer faktiskt! Flickan i källaren is Not! "I just didn't think somebody would tell a story that doll, just to tell it!" Är det någon film som får en att vilja dränka sig i en tallrik med gröt så är det den.

Adios

För att min fina Ralle har fyllt 5



Jag saknar dig. Min Fina prins. Grattis på din stora födelsedag♥




Melodramatisk...

Jag vill åtminstone ha en människa, med vilken jag kan tala om allting som med mig själv.


Har laddat ner X-men Wolverine, men
insag genast att jag iten sett 2an och 3an.
Sa de ar nu nedladdade och i och med
detta kommer det bli en kvall i X-men's
tecken.


Min mamma kommer!!!!!!!!!! :D

Idag nar jag stod och trampade pa trampomilen (maskinen vars namn jag inte kan pa svenska), sa stod killen brevid mig (for hans egna vardighets skull sa borde jag nog kalla honom man...) och lyssnade pa musik i lurar. Det har med lurar ar ett otroligt roligt fenomen stundtals. Speciellt nar man bor i den har lite mer gigantiska delen av varlden. Folk gar och sjunger for glatta livet eller pa nagot annat satt lyckas totalt glomma bort att det finns andra manniskor som vandrar runt omkring dem.

Den har mannen i alla fall, han andades som att springa pa trampomilen (kan fortfarande inte namnet) var det skonaste han gjort pa lange, for att uttrycka mig milt. Det hela slutade med att jag (trots att aven jag hade lurar i oronen) var tvungen att ga darifran, av skratt och obehag. Sa dar, dar var dagens tragikomiska handelse.

resten av dagen spenderades med Anna och Louise pa Marshalls. tro det eller ej, men efter att ha provat 9 plagg och tre par stovlar sa kopte jag inte ett smack! Jag borjar fa den dar angesten over att itne kunna betala allt som jag maste betala i framtiden. Jag gar ju namligen fortfarande och vantar pa att Gud ska skicka ner den dar lotten som vi sa lange pratat om han och jag.

Filmen igar var absolut inte som jag forvantat mig. Den var itne direkt under all kritik, men inte ett stenkast ifran faktiskt. Bra dans och bra sang, men kass film. Sedan blev var crazy night inte sa mycket mer an sa, lite bittert. Men jag fick ju i alla fall umgas med parlorna. Sa man kan sammanfatta hela kvallen som bittersweet.

Nu ska jag stada undan en acklig mac n' cheese och lagga barnen i sangen.

Sen ska jag tillagna hela kvallen at att vara Lycklig! Min mamma foljer namligen med min syster hit i nobvember! Skulle inte kunnat blivit gladare! Hade det funnits rosa moln sa hade jag drivit runt pa dem nu! Wohoooo

crazy night

Jajjemän, idag väntas det en, som vi brukar kalla den, "crazy night". Jag vet inte vad detta innebär, och om jag känner till Livingston rätt så är det inte den vildaste tanken i huvudet just nu faktiskt, men jag hoppas givetvis att fantasin ska flöda för mig, Sofie och Stina!

Men innan girls goes wild, så ska vi ta oss till bion och kolla på FAME! Som jag längtat efter denna biopremiär! Kommer ge mina toasters imorgon!

Jag ringde som sagt var stina och sofie innan sex och sa att jag var redo och färdigjobbad. Klockan är nu halv nio och de är nu på väg. Jag kan inte påstå att de är de snabbaste brudarna jag känner. Fast å andra sidan, så är nog den enda snabba bruden jag känner min äldsta syster. Hon har koll på det där.

Idag är det Ralles födelsedag. Hela fem år blir han! Så stor, så stor! Efter X antal misslyckade telefonsamtal lyckades jag till slut nå födelsedagsbarnet på pappas telefon och fick säga grattis till min fina brorson. Jag kan inte direkt påstå att det var en tvåvägskommunikation, Men jag fick i alla fall låta ett grattis skalla på telefonlinjen över det stora blå.

Nu ska jag upp och slänga tvätten i torktumlaren.

Hoppas ni haft en toppenfredag!


U2

Igår var det den stora dagen som vi alla väntat på sedan juni!

U2 konsert I Giant Stadium! Jag kan inte säga annat än "MÄKTIGT!"

Och Malin... den sista låten, den var till dig:), with or without you.

Förutom att ett utvecklingsstört fyllo ställde sig och raglade in i mig i tio minuter tills han slutligen raglade runt i en stor ring och nitade killen bakom mig så han fick gå därifrån och förutom att jag fck migrän och var tvungen att stanna på motorvägen i New Jersey och spy, så var kvällen helt perfekt! Tack Julia och Therese.

Mäktigt.

...

Jag har just nu ingen motivation. Eller nej förresten, det där var en lögn. Jag har enormt mycket motivation för vissa saker, men inte för de saker jag borde ha motivation för! Jag skulle önska att jag var en sådan där person som klarar allt. En sådan där person som får medaljer och mängder med lovord för sina gärningar. Men jag känner mig rätt utslagen av andra människor på den punkten.

Hur kommer det sig att så fort man byggt upp sitt fort så slås det ner av helt fel anledning? Just nu mår inte min mormor så bra. Vilket är oerhört jobbigt när man är på andra sidan atlanten och inte kan ge henne en kram och säga att man älskar henne samtidigt som man tittar henne i ögonen. Utan istället sitta med människor som inte ens vet om att du har en mormor och försöka att bete sig som man ska.

Jag vet inte ens vad jag ska säga till min värdmamma. Jag vet inte ens vad jag själv tänker och jag antar att det är där skon klämmer.

Jag ska lista ut vad jag själv tänker. Sen ska jag ge mig själv ett svar. Sen vet jag itne längre vad jag ska göra.

Tänk om mammor hade armar som hon i superhjältar. Så hon kunde krama en fast man var på andra sidan atlanten. Tänk om.

I forberedande syfte.

Nu har jag spenderat de tva sista dagarna med att kolla runt pa olika distansutbildningar som kan locka under varterminen 2010. Jag har hittat en som verkar jatteskoj. Socialpsykologi 15p pa vaxjo universitet. Det som klammer lite ar de dar obligatoriska traffarna 1 gang i manaden. Eller snarare ar det val avstandet som klammer lite. Men ni som ar lite mer vana av universitetslivet... later det som en bra deal?!

Samtidigt som jag ska dona med allt det nu, sa maste jag jobba som en flitig myra, trana, plugga och skriva ett arbete tills imorgon (vilket jag inte har borjat med... men mamma... jag ar inte den som skjuter upp allt pa morgondagen... hrm!)OCH sist men inte minst sa ska jag forsoka att vara nyttig darimellan. Som jag faktiskt har varit, riktigt duktig. Maste dock erkannna att jag at jordnotssmor igar, och en 100 kalori jello. MEN, jag kande att i mina sorger, och det faktum att jag tranade tva ganger igar, sa var jag vard det. Haha... plus min goda lasagne saklart:)

Nu ska jag borra tanderna pa riley innan jag aker och hamtar upp alexis och kor dem till skolan. Sedan kommer jag ta hand om massa andras abarn hela dagen och kora som en full gas runt om i staden. Som tur ar har min vardmamma insett sitt misstag om att lova mina tjanster till massa andra manniskor, och redan bett om ursakt. Bade skriftligt och muntligt. Sa nu ska jag tillbringa de kommande timmarna med plugg, barn och barn och barn och barn. Och barn.

Hasta la vista suckerrrrs

stordad, med en prick over "a"

Ja... for att dranka mina sorger fick jag nagot sorts atbehov. jag tackar da gudarna till att huset ar fullt med ackligt snacks, sadant som man inte ens vill ata, fast man ar sugen sa man dor... det ar till och med varre an blockchoklad!

Men, da tog jag tjuren vid hornen och gjorde en riktigt god lasagne till familjen:), kanske itne det nyttigaste i varlden, men jag tankte... hellre syndar jag med pasta an med choklad.

Jag ar som sagt var fortfarande ratt knackt over att sheryll har akt hem nu, men ikvall ska jag mota min sofie och sen tror jag att hon tar med en ny pojke fran mexico som heter felipe. Dock ar han itne direkt kung pa engelska.. sa far se hur det blir. spannande! resultat aterkommer.

Jag skulle aven vilja passa pa att tacka Tv4 for sin webTV. Jag kan, som tur ar, folja Idol pa datorn! Nagot man inte vill missa nar man ar i staterna menar jag...

Nu ahr jag aven borjat min jakt pa bra universitetskurser. Har hittat en distanskurs pa vaxjo universitet, socialpsykologi 15 hp. Den ska jag soka till!

Nu ska jag stada undan efter maten och sen ska jag tvinga barnen att borra tanderna.

XoXo allianka

Bajsonsdag!

Ja.. just nu sitter jag och tycker så synd om mig själv! Har precis kramat om Sheryll för sista gången, om inte min värdmamma får ett vänlighetsryck och låter mig sluta till 6 så jag hinner till flygplatsen och kan krama henne igen. Sannolikhet = 0%.

Nu har både Cicci och Sheryll åkt. Mina närmsta här borta i Livingston. Ensamhet är en mycket jobbigare känsla än man kan tro. Jag trodde att den känslan försvann helt när jag varit här ett par månader, men nu kommer den igen. Nu åker alla som har varit min trygghet hela tiden jag har varit här. Och det finns ingen här jag kan krama och få tröst av. Jätte hemskt! Nu känner jag för att äta tusen kilo choklad och gråta för mig själv,.. men neeej då, frida har ju bestämt sig för att va nyttig. Så inget går min väg just nu!

Hur många farväl klarar en människa av?

Jag vill bara ha en kram. Och choklad... men får nöja mig med en kram. Om nu inte huset varit helt tomt. Satan.

Helvete.

Så. Nu känns det lite bättre.

ttyl

Always close to me ♥

I massor med dagar. Nej, det var ingen underdrift. Utan, i massor utav dagar så har jag gått och väntat på ett paket på posten som min mamma skvallrat om att hon skickat iväg.

Idag kom det.

Ett jättestort grönt kuvert med massor utav frimärken som det stod Sverige på. Det pirrades i magen, så nyfiken var jag. Så jag sprang upp i köket med mina nyfikna barn hack i häl, och slet upp kuvertet (detta var dock ett misstag eftersom kuvertet visade sig vara fyllt av någon stoppning som flög kors och tvärs över hela köket!). I kuvertet låg det ett inslaget paket. Och i paketet var det..... dom dom dom dom dom dom... en Willowtree skulptur. En mamma som kramar sin dotter och med texten "Together or apart, always close to me". Mamma, du kunde ju ha hintat om att jag skulle öppnat paketet när jag var ensam. Men jag började gråta, så fin present var det:). Min 13-åring tyckte jag var pucko. Men det gör inget, för jag har världens bästa mamma... och nu, världens finaste skulptur.

Mamma jag älskar dig mer än ord kan beskriva. Jag saknar dig så mycket. Men vi ses snart!
117 dagar. Cirkus. ♥



Äntligen torsdag! Grattis x2

Igår gick jag på yogan igen. Herregud vad det märks att jag inte varit där på hela sommaren. Jag var så svag!!!! Mina händer och min nacke var inte vana vid att stå upp och ner. Men nu är det bara påt igen!

Idag fyller min Kära systeryster Mia år och mina fina svägerska Sara, congrats till dem!
Jag lovar att sjunga ja må hon leva när jag kommer hem...om 17 veckor!!!! Tiden går så fort!

Just nu sitter jag i mitt rum och håller mig undan när Riley x2 klär ut sig. Hoppas jag hinner bli ledig till zumban ikvall.. men det ser mörkt ut! Jag har fortfarande ajsigt ont i knät ibland, men jag hoppas på att "Ju mer jag tränar, desto bättre kommer det bli"!

NU kommer hösten att rinna iväg. Nästa vecka börjar Riley skolan, så jag är ledig om dagarna. Sedan nästa helg ska jag till Silver Bay igen. Och på onsdagen efter det är det u2!!!!!!!!! Wohooo. Sen är det hallooween och sedan börjar Luciaträningarna. Sen är kommer min syster och sen är det thanksgiving. Efter det kommer Julen som en strumpa på posten och sen är det nyår. Efter det.. ja, då är det en vecka kvar, sen kommer jag hem!

CRAZY!
<3


Grattis mina fina!

Mail till Mallan-brallan.

Jag har inte din mail-adress! Tro det eller ej...

Sa har kommer det ett mail till dig, fast pa bloggen:), mysigt va?!
Jag dissade det mest for att jag skulle plugga i var, men sen finns det inget i nypan som jag vill lasa sa kommer soka distanskurser.
Detta gor det ju ypperligt att barnvakta allas var prins:). Om ni fortfarande vill?
Jag alskar dig!!!
<3

Roadtrip!

Nu kommer det en lååångt inlägg eftersom det varit en lååång, men ack så underbar, helg!

Denna historiska helg började i fredags i roadtrippens tecken. Jag tog min lilla minivan och gled igenom NY för att parkera den på Therese's uppfart. Där skulle den stå ända till måndagkvällen, för nu var det dags för ett spontant Äventyr!

Vi begav oss mot Canada med bilen full av snacks och bensin, vid 8-tiden på fredagskvallen. Den lilla nätta bilturen tog cirkus 11 timmar och bestod inte av mycket sömn. Så vid 6-tiden på morgonen lämnade vi över passen till kvinnan i båset innan vi tog oss över bron som skiljer canada och USA åt vid Niagarafallen. Vi var äntligen framme!!! 

Hela morgonen ägnades åt att hitta någonstans där vi kunde sova för den kommande natten och ta en dusch för den kommande dagen. Så vid 7-tiden började vi leta rum. Vid 10-tiden lyckades vi få tag på ett Bed and Breakfast som var jättemysigt och låg alldeles perfekt nära fallen. Jippie!

Vi dunsade ner våra väskor på golvet, tog en snabbdusch och Sprang ner till fallen! Här skulle det turistas!

Niagara fallen var underbart och riktigt coolt! På söndagsmorgonen så tog vi och packade in allt i bilen ogen för att bege oss till Toronto. På vägen stannade vi på en jättefin vingård. Rader efter rader med vindruvor.. kan ni tänka er att jag var som i paradiset?! Men vi tog oss vidare till Toronto där vi vandrade gata upp och ner. Jättefin stad! Skulle ha varit roligt med liiite mer pengar, men fönstershoppa är alltid kul det med!

Vi tog oss sedan vidare redan på kvällen. In i USA igen. Men trötta som vi var, alla tre, så begav vi oss till närmsta hotell och slocknade snabbare än blixten. Men, effektiva som vi var, så steg vi upp redan innan 6, tröck i oss lite frukost och begav oss ut på vägarna igen! Vårt nästa mål - Woodstock!

Vi anlände vid Woodstock vid 1-tiden. Vi kikade på monument, museum, konstutställningar och sprang ner för backen, där en 400 000 stor publik stod och rökte gräs och njöt av underbar musik för exakt 40 år sedan, och sjöng "all I need is Love". 

Efter detta så hoppade vi in i bilen igen, stannad eoch åt lite på wendy's och sedan for vi hem igen. Jag landade i mitt hus vid 9-tiden.

Helgen var underbar! Jag ÄLSKADE Canada! Jättetrevliga människor, inte som här där folk bara mumlar åt en och ler på beställning. Dessutom såg vi enormt mycket folk som hade snygga jeans på sig! Det har vi inte heller gjort sen vi kom hit. Spännande! Sedan var Canada lite mer som hemma:), det kändes bra.

Tack Julia och Therese för världens bästa roadtrip! OFÖRGLÖMLIGT!





Jobbpanik!

haha, ja... sa ar det. Jag kommer ju alltsa hem om cirkus 18 veckor nu (OJojoj!!!) och behover lite sakra kort nar jag kommer hem. Kanner absolut inte for att bara driva runt, da kommer jag do av tristess och ekonomisk kris.

Sa ikvall tankte jag satta mig och skriva lite brev till olika foretag, det varsta ar att jag har alla mina betygspapper, referenser, anstallningsavtal och mitt CV hemma i Sveriget, men far val be pappa scanna in det pa datorn och skicka det till mig?! :)

Om det ar nagon som vet ett jobb som behover fyllas, i borjan pa januari, sa ar jag mer an oppen for forslag!
Tankte borja med att skicka ett mail till fia pa friskkallan och fraga om mitt dansjobb ar ledigt da:)

Men som sagt var. Keep your eyes opened, tack!


bloggeri, bloggera, doppa sn*ppen i chokla'.

Goooooood Morgon, God morgon.

Kikar in for ett litet kort ogonblick. I morse nar jag vaknade hande den sjukaste saken pa lange! Jag borjade ropa pa mamma. For hon ar ju har?! Det tog nagon minut innan jag insag att hon inte var har. Jattelaskig kansla, haha. Har dragit pa mig nagon sjuckdum helt enkelt.

Nu sitter det i alla fall tre sma fina barn i vardagsrummet och malar. Jag malar ocksa, men raknar inte mig sjalv som ett barn langre. jag ar ju trots allt inte ens tonaring langre! Hujeda mig! Dagen kommer forsatta pa det har viset till klockan halv tre, da ska jag tack Riley pa simskola sa hon far bada sina lurviga. Jag hoppas dock att Sheryll och Jared kommer over en svang innan, men man vet ju aldrig!

Ikvall kommer jag, for en gangs skull, hinna med min zumba traning! wohooo... jag var pa gymet igar och sprang lite, men bara en dryg halvtimma.. ville inte bli osams med mitt kna. Efter detta kommer jag att mota upp sofie och sebbe (om dem inte mesar ut som vanligt;)).

Jag haller tummarna for att det blir niagarafallen i helgen!

Hosten ar pa vag. Jag gillart!

Ajooooo!

Igar lyckades jag muppa upp hela knat. Borjade med att jag dagen innan lyckades vrida det pa gymet, aj, aj, aj. Sedan igar morse sa lyckades jag dunka lilltan i tegelvaggen sa det borjade Rinna blod. Bara det var ju en nara dodenupplevelse! Men.... inte nog med det... pa eftermiddagen sa tog jag pick och pack (Riley och Luke) och for till lekparken. Jag som fortfarande inte insett att jag blivit lite mer vuxen skulle garna borja volta runt sadana dar stanger som stod nerstuckna i sanden. Da sa min vadmuskel ifran och strackte lite extra pa sig. Aj.

Sa igarkvall skrek hela mitt hogra ben att jag fan fick skarpa mig! Jag skyller pa pappas klantgener... fast pa nagot satt sa har mina dubblats.... ganger 10.

Men, men... ny dag, nya krafter. Idag har jag hunnit lamna ryan vid fotbollstraningen, hamtat Carly for att ha en playdate Och hunnit gora nagot konstigt med larmet. Men an ar ju klockan bara halv tio.

Dagen kommer fortsatta med carly-playdaten och sedan blir det hamtning av ryan for att sedan dra till SHeryll for en playdate med Jared....igen. Sedan blir det jobba lite till, kora ryan till Bar mitzvah lektion och sedan dra till gymet. Vad gor man nar ingen ar hemma menar jag?! Jag far hoppas mitt kna gar over tills dess bara:)

Langhelg i helgen... laborday pa mandag. Detta kommer firas med Mina fina, Julia och Therre! Om alla ar lediga pa mandag sa kommer det formodligen bli Niagara falls, annars blir det shopping och cheesecake factory i Jersey. Aterstar att se.

Tjingelingelena.