Tjejvättern!

Nu har det skett. Nu är det klappat och klart. Tjejvättern 2010 är bokad och betald. Nu väntas det ännu mer spinning och härliga cykelrundor med systeryster hemma i Sveriget. Taggad!!! Funderar på cykelfrågan bara... skulle ju vara skönt att ha en bra cykel att träna med också, hmm... Någon som har en till övers? :)

Igår började jag dagen med att åka till ett NYSC-gym i West Caldwell och köra dans. Askul! Det var ett riktigt flashigt gym med discobelysning i taket. Fattades bara en discokula, sen hade det varit perfect! Sedan runt lunch kom Amanda hit, vi körde lussebullebak och pepparkashustillverkning. Mycket mysig dag!

Nu ska jag kila och handla mat, köpa nya blad till mina vindrutetorkare och åka och fylla på luft i däcken. Oj,oj,oj!

Hörs snart! btw... 35 dagar kvar tills jag åker! :)

Arets forsta snoooo!

Wohoooo.... Idag snoade det for forsta gangen! Jag blev sa glad att jag spran ut fran basketlokalen och snurrade runt i snon:) Jattestora flingor dalade ner fran himlen! Och evt ni vad som ar annu battre?! Det har snoat sa mycket idag att det ar alldeles vitt ute:). Nu haller jag tummarna for att det ska halla sig anda tills julafton.. aven fast jag vet att chansen ar minimal... har hort att det ar ca 15% chans att det julen ar vit har i NY. Men jag haller hoppet uppe!

Igar blev det bio och shopping med Johanna och Sofie. Vi tittade pa 2012. Jag kan helt arligt saga att det ar en av de varsta filmer jag sett.  Jag har aldrig, aldrig... velat ga ut fran en biosalong, forutom igar. Jag fick sadan enorm angest av att titta pa den filmen. Gud vad manniskan ar hemsk... stackars natur!

Idag har det varit fodelsedagskalas for Luke pa hoop heaven. sa det har spelats basket och donats. Sedan drog jag vidare till livingston mall och traffade Stina, Sofie och Johanna. Och nu.... sitter jag och bloggar medan Luke leker med sin nya bilbana han fick i present. Riley ar pa kalas (vem fan har kalas for 3 och 4-aringar klockan 6 pa kvallen en lordag?!?!?!) och Ryan, Jodi och Bill ar inne i NYC. Sa da far jag arbeta...

Hann aven med zumba imorse. Det var Farrah som vickade idag.. har aldrig haft henne sa det var riktigt skoj:)

Nu ska jag leka med Lukes bilar igen. Men ville i alla fall ge 5 toasters for snon!


fredagsfrittan glad som fisken....

Varför känns det som att jag har haft den här rubriken förut??!

Idag är det i alla fall fredag (no shit sherlock)... Jag har hunnit med att inte göra någonting (applåder).

Har setat vid datorn och tagit tillbaka min 2 plats på Bejeweled på FB. Att toppa förstaplatsaren känns som en omöjlighet.... och det faktum att varje vecka är detta min syster, gör att jag med vilja lägger ner innan jag når toppen (hrrmm...)

Nu sitter jag och väntar på att riley ska komma hem så jg kan köra vidare henne till hennes väns hus för en playdate. Jag har avrit och hämtat Ryan på hans skola, för stackarn var sjuk idag. Och luke kommer även han som ett brev på posten att köras från skolan till en väns hus, så jg blir själv igen. Skönt.

Ikväll ska jag leka med Sofie. Vet dock inte vad vi ska ha för oss. Jag håller tummarna för att stina ska ansluta under ett senare tillfälle, men med den bruden vet man ju aldrig ;).

Helgen kommer i övrigt att vara väldigt lugn, ska hinna med träningen, lukes födelsedagskalas, adventsfika och jobb. Kommer bli bra:)

Återkommer med info om den stundande aftonen imorgon. Ja, kan tänka mig att ni sitter som på nålar just nu!

(fick just ett akut cravinbg för sushi... shit, sofie... hjälp!)

Adjööö

Alene igen...

Nu ar det tisdag och min kara moder och syster har lamnat landet. I sondags faktiskt. Jg saknar dem redan! hade en toppenvecka med massa turistiga upptag och mysiga vinspill pa heltackningsmattan. Tack kara ni<3

idag ar jag hemma med Luke for han hostade ett par ganger imorse och tyckte att han behovde stanna hemma. Han har inte hostat en enda gang efter det att hans mamma lamnade huset. Lilla faker dar! Sa jag missade hiphopen idag. Trist for jag var supertaggad! Men jag hann med bade dans och spinning igar, sa far val noja mig med det. Ska nog ta och springa ikvall istallet. Men forst.... lite slapp i soffan med "sjuklingen".

Igar traffade jag Sofie for lite filmmys, flickan som lekte med elden! Nu sitter jag och ar taggad pa den tredje filmen, som jag har hort ska komma ut i december. Stammer detta?! Och i sondags kvall blev de New Moon med Stina och Sofie. Alksart!

Nu ar jag sanrt hemma igen. Och det laskigaste ar att alla mina veckor jag har kvar ar bokade. Sa jag har inte tid for impulsiva spannande grejer langre. Kanns som att tiden kommer rinna forbi nu.... toksnabbt!

Hejsan svejsan sa lange