vardagsgodis

Jag skulle bara vilja ge er lite glädje. En av mina favoriter. Alla tiders!

http://www.youtube.com/watch?v=m_ZGIRf2Cqc&feature=channel

29 mars. already!

Ja, nu har jag itne skrivit på en vecka. Har prioriterat mitt verkliga liv istället för det här cyberstället.

En mycket bra vecka. Tur nog har den gått riktigt fort också. Nu är det bara två fjuttiga veckor kvar tills Katrin kommer till mig. Och jag har så satans mycket att visa henne! Två veckor räcker itne till med hästlängder för vad vi borde hinna med att göra! Plus att jag är lite ekonomiskt orolig för hur mycket jag kommer att kunna spendera de där två veckorna. Men men. Jag får väl leva för vad jag har.

Idag jobbar jag. Kul! Inte så jobbigt dock. Efter lite lek med mina tjejänner här sa har jag nu lagt barnen tills sängs och har Sex And The City the movie, på i bakgrunden. Life's great!

Jobbade hela veckan förra veckan, allt var som vanligt. En helt okej vardag. På fredag drog jag med Sheryll och Salla till guitarbar i Newark. Det var riktigt kul faktiskt! Skönt med nattklubbar som inte stänger klockan två! haha. Men innan utgången så njöt jag av en alldeles tokigt fin dag i solen med sheryll och våra jämnåriga pojkar. Det är rätt skönt att kunna sitta i solen med en cola light och titta på när assöta ungar spelar fotboll! Älskart! Efter det så kom Cissi över och vi åt mat på en indisk restaurang. Riktigt god mat, men en alldeles för övertrevlig servitör. Blä!

Gårdagen spenderades med bakisfrukost på vårat diner, belgiska våfflor med färska jordgubbar, och sedan var det en liten rundtripp med sheryll till shorthills. Vi skulle lämna av Salla på tgåstationen för hon skulle till en kompis på long island. Husen i shorthills är inte hus. Det är slott. Utan överdrift. Det är tooookigt hur mycket pengar folk har i det här landet.... på vissa ställen vill säga. Enligt folket från shorthills så är livington ett ghetto. enligt mig är Livingston lååångt ifrån ghetto. Men som sagt var, folk kan ju vara lite insnöade ibland:)

Idag har jag varit i skohimelen med Sheryll. Alla som kommer hit ska få uppleva det här. Jag vet att jg säger det om nästan allt, men... saker här måste ses för att förstås! men innan det så tog vi oss en buffé på en restaurang precis vid Marshalls. Jag kan bara säga att de hade Allt och mer därtill. Helt galet! Buffén intogs vid 2 snåret och jag har sedan dess fått i mig ett glas vatten och fyra vindruvor och känslan av att kräkas är fortfarande påtaglig.

Imorgon ska jg anmäla mig till en kurs som kommer att vara i Silverbay 1-3 maj. Jag kommer då att läsa hälften av mina college creds, cilket betyder att jag har bara hälften kvar. Då kommer jag slipp plugga i sommar, och kan istället ta en kurs i hösten. Ska bli skönt! Nu längtar jag bra som tusan till sommaren. Då man kn slippa ha tjocktröjor på sig och bara vara glad för att solen skiner.

Jag lever och mår toppen. 3 månader i utlandet förändrar en. När jag kommer hem kommer ni få se vilken bra människa jag blivit.

All kärlek till er.

tisdag. Vad ska man säga?

Jajjemän. Nu känns mitt huvud som ett enda virrvarr. Efter 11 timmars arbete med ihärdiga, men härliga, ungar så begav jag mig ner till mitt rum i hopp om en tyst minut. Men eftersom mitt tak, deras golv, är lövtunnt så hör jag varenda andetag de tar (liiiiten överdrift). Min orginaltanke hela dagen har avrit.. gymet, gymet, gymet... men när jag badat mina barn, i n¨ågon sånär stress för att hinna sluta i tid, dra till gymet en timme och sedan lagom hinna ta en snabbdusch för att vara på starbucks klockan 8 och möta upp två andra au pairer, så löpte jag ner till mitt rum (sprang vill säga) och kom genast på att mina träningskläder jag behövde för att springa (för vem orkar ta ett astråkigt spinningpass ikväll???!) fortfarande låg i torktumlaren... löpte (sprang) åter igen upp till högsta våningen, slet upp torktumlaren och tog tag i tvätten... Satan! den var fortfarande blöt. Då tog jag beslutet att mitt dunkande huvud skulle få vila i 1,5 timma istället.

Gud vad parenteser.

Nu sitter jag på mitt stökiga rum, för trött för att städa, för trött för att andas, för trött för att gå upp och äta mat med familjen. Men är hungrig. Sa dock, när jag fortfarande planerade att dra till gymet, att jag inte ville ha någon mat, så vet itne om det finns till mig ikväll. Hoppas!

Nu är det 5 dagar och 2 veckor kvar tills Katie komemr till mig. Jag vet att jag tjatar om mina besök hit och dit, men det är ju mina delmål under det här året:) haha. Konstigt att man ska åka ifrån allt man har, för att åka någonstans för att längta efter det man hade. Men så är kanske livet. Så Är livet.

Allas vår bästa Axel fyllde fem stora år igår. Hipp, hipp, Hurra för honom! Jag ringde för att gratta, bättre sent än aldrig, vid 9-tiden igår. Alla mina barn var vakna och lekte med gubbens nya leksaker. Är det något som kan få en att vilja åka hem så är det nog när de du älskar mest, i kör, skriker jag älskar dig frida bajskorv! Pratade med Tuvan, och jag kan knappt bärga mig tills jag får se henne i sommar! Världens bästa tjej, utan tvekan!

Men innan det så ska katrin komma, sen blir det midsommar, sen fyller julia, sen åker barnen på läger.. seeen kommer ni:). Världens bästa familj! Solklara vejdalarna.

nu ska jag blunda, andas och sedan äta..... annat än lakrits.

<3


saltlakrits och hemlängtan.

Världens bästa helg!

I fredags åkte jag in till Ciy för att möta upp johanna och henrik. efter en toppenhelg med dem var det, åter igen, dags att säga hejdå. Jag vet inte hur många gånger man klarar av sådant faktiskt. Så idag är eftermiddagen blivit tokdeppig. Jag längtar bara hem idag. Men som vanligt så kanske saker och ting känns bättre imorgon.

3 veckor kvar tills katrin kommer hit! Nu verkar det som om tösen kommer själv. Men jag längtar så mcyekt, så mycket. När johanna och henrik drog så kände jag verkligen hur tomt det  kändes och hur otroligt skönt det var att ha några runt sig som kände en. Som man kunde vara sig själv med, fukllt ut. Jag saknar det! idag, extra mycket!

- har fått ett nytt uppdrag nu, ska käka 5 saker jag aldrig smakat förut. Jag har ätit lite saker nu, vet inte vilka som räknas. Så malin, avgör du.
Sak nr 1. Popcorn med pepparkakssmak.
Sak nr 2. Wendys trippelburger
Sak nr 3. Celleri med jordnötssmör i. Inte gott!
Sak nr 4. Druckit någon läsk som Henrik sa va asgod. efter typ 4 butiker hittade vi den äntligen. Den var riktigt god. Mt dew? Kan den ha hetat så??

nu ska jag äta svenskt godis som mina älskade vänner hade med sig och tycka lite synd om mig själv till nåon film.

Life is a rollercoaster!

(Bilder kommer snart:))

svar pa tal...

Ja, tack kara systrar och fridas mamma (Vet iten om det kanske ar lantz?) eller omd et ar mamma, eller nagon som anser sig vara min mamma, eller om det ar nagon annan fridas mamma:), tack for att ni gav respons!

Jag ar helt sjutk pa det dar! har i ameriakt kan man itne ata svenskt kott sa ofta, och med tanke pa att den dar farmen var inte alls langt ifran dar jag bor, sa litar jag absolut inte pa amerikas kott. Nej, Gud vet vad!

Mia... jag tanker lite sahar, grisar ar 4 pa intelligensskalan... detta betyder att de anses vara smartare an hundar till och med. De grater, de saknar, de lider, de minns och allt annat man kan tanka sig om de stackars sota djuren. Jag vet inte riktigt vart pa den skalan tigerrakor ligger?! Lite hogre upp an vanliga rakor kanske, de ar ju trots allt storre. men anda sa tror jag iten att de minns det mesta som hander dem. Jaja, anledningen till att itne kopa tigerrakor ar kanske pa grund utav alla annan fisk som fiskas upp med rakorna och dor, alla rakor som tas bort fran ekosystemet och bla bla bla... men, vi kanske kan ta ett steg i taget?! Vi borjar med kottet.

En av farmagarna igar sa i rattegangen att det dar avr deras enda levebrod och darav led itne djuren. Det avr ju deras enda inkomst, och om de skulle behova lagga ner djuruppf;dningen sa skulle folks svalta. men det ar itne sant! om de skulle halvera antalet djur pa garden, gora battre forhallanden och inte lata halften do av skador och av idiotiska manniskor. Sa skulle kanske djuren kunna leva ett asbra liv, anda tills dess att vi behover dem. Men nu ar det ju inte sa.

Tank er... stackars grisarna fods upp till varldens hemskaste varld. vad ska grishimlen tro om oss manniskor. jag haller helt med fridas mamma... Har pratar vi om forintelsen som om det avr det varsta som hant (vilket det kanske ar.. for manniskan), men anda sa gor vi varre saker med djuren. FY!

Nej, idag har jag hallit mig borta fran kott. Eftersom jag anda har svart for kott kan jag ju lika garna halla mig borta fran kycklingfileer och kottfars ocksa. det varsta ar att jag inte tokdiggar bonor. vad ska jag da kaka for protein?

Tjingelingelena

Och så vändes världen upp och ner igen.

Jag kommer nu att ge er mer information än ni vill ha.....

Men jag har just spytt. Jaha, tänker ni. Magsjukan! Men nej.. jag tittar på en dokumentär från amerikanska djurättsaktivister. Det handlar om en farm med grisar precis utanför new york. Det här är det absolt värsta, det absolut, absolut värsta jag har sett i hela mitt liv!!!!!!!

Det är en farm med 6000 grisar. Och hur mycket jag än skulle beskriva vad de gör mot de här grisarna, skulle ingen förstå. Och det värsta utav allt är att ingen bryr sig. Jag trodde aldrig jag skulle gråta eller spy (!) av att titta på grisar.

Jag ska aldrig , aldrig mer äta kött som inte är rättvisemärkt!

Jag har alltid varit en sådan som säger att det är naturligt för människan att käka kött, men hell no. Det där är fan itne naturligt! När det har gått så långt, att människan måste föda upp 6000 grisar, för att hälften ska kunna dö eller dödas till ingen nytta, medans uppfödarna skrattar och dunkar kultingarna i väggarna tills de dör, då kan jag fan avstå med köttanvändningen.

Det här är fan helt sjukt!

Här är en liten lista på vad de gjorde mot de här grisarna:
först hölls grisarna i bås där de inte kunde röra sig, de hade 3 cm på varje sida av kroppen att röra sig på. Alla grisar som inte var gravida dödades genom att hängas i en kedja från traktorn. Det tog 5 minuter för grisen att dö. Och den skrek. sedan hölls de här grisarna i sina bås i 130 dagar, de kunde inte ens ligga ner och sova, utan de bara droppade ner, och de som bröt benen av sin egen vikt, dödades.

N är det sedan var dags att föda flyttades grisarna till ett annat bås, de kunde inte vrida sig där heller, men de kunde ligga ner, de kunde inte heller vända sig bort från kultingarna vilket gjorde att jultingarna sög grisarnas bröstvårtor blodiga och såriga. Samtidigt som suggan inte kunde resa sig igen, utan fick sår av spjälorna.

När sedan suggan var tillräckligt skadad så dödades den.... eller så självdog den av skadrona. sedan körde de upp en vagn, ni kan tänka er en kundvagn fast djupare, där slängde (bosktavligen) ner kultingarna i... på varandra. Körde ut vagnen till en skolbuss och slängde in dem i öronen eller i benen. Grisarna grät, suggan (om den fortfarande levde) bet i grindarna för att rädda sina kultingar, de kultingar som fick benen avbrytna när de slängde dem, slog dem i väggen tills den dog.

De sparkade på grisarna, de sket i grisarna om de skadade sig eller fastande någonstans. De skulle ju ända dö. En gris fastnade exempelvis med huvudet mellan två spjälar, den blödde ur munnen och ur öronen. Skötarna brydde sig, den skulle ändå förmodligen blöda ihjäl. Tillslut började de andra grisarna att äta på grisen som satt fast, de slet bort benen på den... när grisen hade ett ben kvar och knappt ¨någon nos, men fortfarande levde, då belsöt sig ägaren för att hänga den grisen. Och tog med 20 andra i fallet. Sedan slängde de ner dem i en grop (tänk konsentrationsläger) och grävde igen den när den blev för full.

Det här var helt groteskt!

Jag kan avsluta med att farmen inte fick ett enda straff i rättegången. Jag ska fan bli vegitarian!

fy fan!

Måndag....igen

I ren panik sitter jag och trycker i mig vindruvor för att försöka hålla mig borta från att ta EN TILL bit av chokladtårtan. This sucks. Ingen träning idag heller, eller igår haha. Idg har nämligen mina värdpäron bröllopsdag. Congrats till dem! Jag poängterade för Jodi att deras äktenskap är nästan lika gammalt som jag... hon tyckte inte att det vara lika roligt som jag tyckte.

Nu är barnen med Bill på Ryans fotbollsträning i West Orange (Japps, vi har ett orange county här med, så screw you California!), detta innebär att jag är själv hemma. Vad gör man då??? Jag har glömt. Ska nog ta att vila en stund, efter att jag har vikt tvätten. Jag ska ju jobba ikväll medans turturduvorna ska ut på middag. 18 barre som äkta makar är itne illa inte.

En udnerbar helg med Julia i alla fall, klarat av uppdraget, varit på en mycket mer spännande Zumba-lektion än vad den brukar vara (Julia... I wonder why?), god mat, gott sällskap och maaaassa skratt. Som alltid! Tack babe.

På fredag anländer min fru och hennes slav hit. Dessvärre kommer de att anlända till JFK airport, som ligger på andra sidan New york city till och med. Ska se om jag kan komma på ett rba sätt för dem att ta sig hit till mig. Jag får/vågar nämligen inte köra bil dit mitt i rusninbgstrafik. Jodi sa att det skulle ta flera timmar innan jag skulle vara framme, vilket jag frstå eftersom jag måste köra förbi NYC precis när alla slutar jobbet. Men jag ska nog kunna ordna det på något bra sätt. En till glad nyhet är att de ska stanna till och med söndag:D wohoooo! Mer johanna åt folket!

Nu ska jag se om jag kan göra något mer värdsigt av min eftermiddag. Tjingelingelena!



Uppdrag 2. Var så god.

Julia säger hej. Hej. Eller godmorogn.

Vi har ganska precis vaknat upp ifrån vår skönhetssömn. Det har varit en asabasabra helg! Gårkvällen innehöll ostbricka och vit vin, sång, lite dans och lite naket. På slutet av kvälen så genomförde jag mitt uppdrag, hoppas jg. Jag vet inte till hundra ifall att det blir godkänt av min syster. Men jag håler tummarna! 

Jag måte ju som sagt var få ett ofärskämt stort antal tt titta på det där förbaskade klippet på youtube. Så jag vädjar till er här. Sedan vill jag bara säga att ni får ta det med en nypa salt, sången är kanske inte 100, meeen.... koreografin är Jävligt genomtänkt! Ujujujujujujuj, lite  väääl galet bra! 

wokehtetolrer

Det är namnet på filmen på youtube. Var så god mina damer och herrar! Njut! 

Nu ska jag få Julia tt äta frukost med mig! 

Over and out
 

Fredag för i h*lvete!

Jag skulle vilja börja med att ge en eloge till alla som tar sig tid till att gå till gymet utan att göra ett enda skit! Jag har itne riktigt fattat grejen, men kul att de väljer att ta sig tid till att göra precis ingenting!

Sedan skulle jag vilja ge en eloge till alla dem som kommer till gymet, varje dag, så idogigt att de glömemr bort att äta, sedan spenderar de varje dag på gymet utan att ha förmågan till att kunna göra en enda rörelse.

Sedan skulle jag vilja ge en eloge till den man som idag gick in på kvinnornas omklädningsrum men var så gullig att han satte upp en lapp på en stol som han ställde utanför omklädningsrummet. "Hi, I'm a man and I am in your locker room. Please don't get mad". Hahaha

Sedan vill jag ge en eloge till uteligagren som håller till vid Porth authority med lappen "I need money for hockers, beer and drugs. hey, at least I'm not lying to you". Stå på dig mannen!

Men sist, men inte minst, vill jag ge en eloge till mig själv! Jag ahr nu varit här i två månader och trots att jg är en liten mes ibland, så tycker jag att jag klarar mig riktigt bra! Jag är stolt över saker jag gör, över hur mycket man kan utvecklas och att man kan va en rätt självständig  människa trots att man är en kärleksberoende filur. Jag är stolt över att jag vågar göra saker, men med en ny touch av eftertänksamhet och mycket mer mogna beslut.

-Mamma... du behöver itne vara så orolig över hur jag ska klara mig när jag bor själv. Jag kommer kalra det fint:), det vet jag.

Nu saknar jag svensk sommar och söta jordgubbar. Men ett år kan jag väl stå ut med betongvägar och jumbosaker. Jag ska till och med njuta av det.

Idag är det fredag och Julia komemr hit! Imorgon ska jag se om jag kan klara av mitt uppdrag. Vi ska ha middag, jag och Julia. Alla andra ska ut på krogen och fira St. Patricksday, det säljs gröna och vita irlädnska saker i alla butiker du kan tänka dig. Jag menar... om St. Patrick's day är större än vår största svenska storhelg... undrar då hur stort det kommer vara runt, låt säga, jul?!.. det här kommer bli ett spännande år!

Nästa vecka kommer jojs! Wiiiieee

adjö folks. Njut av helgen, för snart är det vardag igen.. och då blir dagen som alla andra dagar. Men...En vacker dag blir ingenting som förr. (det där var mitt citat för dagen btw)


I wish I could, but I don't want to.

Tisdag idag. Det betyder att det är tre dagar kvar tills det är fredag. Fyra kavr tills det är lördag. Helg! Jag är redan trött på vardagen. Jag vill ha Helg! På fredag kommer Julia min Julia ut till mig. Skoj! På fredagen ska vi vara barnvakt åt mina ungar, sedan på lördagen ska vi först på zumba, sedan ska vi kanske ha någon form av vinkväll eller liknande. Jag har nämligen fått mitt nya uppdrag av min syster. Det känns som att alkohol behöver förtäras för detta uppdrag.

Jag ska, under två veckors tid, uppträda med en valfri svensk schlagerlåt, detta skall i sin tur filmas för att sedan läggas ut på youtube och få minst 35 träffar. Jag vet inte riktigt hur jag ska ta till mig det här uppdraget. Men jg ska se vad jag kan göra. Eller som min kära vän hade sagt "I wish I could, but I don't want to". Jag lovar, läggs det upp på youtube så kommer ni veta!

Idag vill jag tillägna alla mina tankar till Maja, Camilla och Sofia. All kärlek.

Nu ska jag ignorera mina hungerskänslor och min tränigsvärk och springa upp på övervåningen och slänga in min tvätt i torktumlaren. Snart lunchdags!

Adios amigos.

sådär lagom Pittodepp.

Amerikanare kan va så trevliga. På vägen in till NYC idag så träffade jag en jääte trevlig dam (jag vaktar min tunga lite här), hon var så snäll och rar. Vi pratade i över en timma och det slutade med att hon frågade om jag  ville bli nanny  i hennes dotters familj istället. Men jag tackade tacksamt nej, men on sa sitt namn (som om jag skulle minnas det nu... det var samma som en glassort i alla fall) Sedan på vägen hem träffade jag en man på bussterminalen, han var fransman men hade bott i staterna i 26 år. Vi hann också diskutera allt mellan himmel och jord på 20 minuter, samtidigt som en annan, mer skum, man stod bakåtlutad som en halvmåne och observerade oss med snygg combover och kisande ögon, kavaj och sönderslitna jeans med ett par läckra rosa jumpadojjor till det.

Världen är allt bra interessant! Jag älskar människor:)

Dagen har tillbringats med tre förtjusande damer i Soho's stora djungel. Vi vandrade runt i dimman och trodde vi ahde all tid i världen. Men nej, allt går ju fort när man har roligt. Så dagne tog slut och jag var tvungen att kuta hem. Meeeen, jag fick med mig två Kap!

Kap nr 1. Mina efterlängtade lila nikeskor. Fi satan avd snygga de är!
Kap nr 2. En svart klänning från Hm. Ja, ni hörde rätt mina damer och herrar. Frida införskaffade en klänning. Julia har tagit på sig att göra mig mer brudig, jag tror mer att jag ska utveckla en andra stil. Vi får se vad som händer.

Vi åt på Amishmarket igen, åkte taxi, shoppade och fikade. En underbar dag med julia min julia och hennes vänner. Men som man säger.. dina vänner är mina vänner och mina vänner är dina vänner, ju mer vi är tillsammans, tillsammans, tillsammans, ju mer vi är tillsammans ju gladare vi bliiiiiiiiiii!

2 veckor kavr till Jojs och hofis kommer och 5 tills katrin och malin kommer. Crazy life!

Klockan är nu över midnatt i Sveriget, vilket innebär att mina kära syster har sin 28 födelsedag idag. Grattis gråttsi till dig min älskade syster! Jag saknar dig obeskrivligt mycket<3

Nu ska jag plocka undan disken och krypa ner i en sovsäck och leka camping framför tv:n samtidigt som vi, åter igen, tittar på High School musical. Crazy lördag.

God natt.

PS: mina nya läckra skor. DS


Och nu dör jag.

Fredag, fredag, fredag! Wohooo! Jag är så glad att det är helg, ska iofs jobba imorogn kväll. Men ändå, det är något visst med helger!

Jag tror bokstavligt talat att jag ska dö. Va på orientalisk magdans igår och imorse blev det spinning med världens intesivaste instruktör och yoga. Varenda muskel skakar fasiken i kroppen! Men imorogn blir det vila. Ska ju in till stan och sen jobba, den enda träningen jag får  blir väl att vandra runt i affärer och kanske lite wii på kvällen! Jag åker snowboard som en kung, plus att jag inte har kört det på länge:).

Jag har just proppat i mig en tallrik med pasta och svenska köttbullar från igår. Mums! Nu är jag mätt, trött och nöjd. Väntar på att Riley ska komma hem från Daimonds gymnastics, ska då börja min arbetsdag. Tvätta kläder och byta sängkläder dag är det idag... så måste jag tävtta mina egna kläder också, alla träningskläder är sluuuut. Funderar på om jag ska köpa vristvikter, känns som ett bra sätt att träna sina armmuskelr lite mer omedvetet haha!

Nu ska jag äta lite vindruvor och andas lite innan det blir fullt sjå igen. Jag är heeelt slut idag!

Förresten så skulle jag vilja erkänna att malins uppdrag  känns väldigt svårt. Jag har knappt avrit ledig, men drog ner till våran största mataffär för att hitta rätt choklad, de hade inget. Så blir det någo så blir det på söndag. Spännande det ska bli med ett nytt på måndag! Wie!

Ha en asbra fredag mina damer och herrar! Jag saknar alla er där hemma!

over and out

hohooo...

Jag har ju helt glömt bort uppdraget jag tog på mig. Lars fucking winnerbäck!

Nu ska jag komopensera med att skriva 8 bra citat. ja, det ska jag! FÖRLÅT!

"Jag är en av alla dem som varit barn, men sen glömt bort den färdigheten"

"Nånstans har man i alla fall kommit, om man vet vad man behöver"

"att säga som det är, så enkelt så enkelt att bara ett barn klarar av det

"Den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp"

"Det finn singa mål, men det finns sätt att ta sig dit"

"Det sägs att kärlek lovar stort men håller tunt, du kan kalla det förnuft men aldrig sunt"

"Du är ett glashus och jag är en sten, men det är du som försöker se igenom mig"

"Som att vinka åt en blind och som att skrika åt en döv"

Jag skulle kunna leva på det här<3

kiss me through the phone.

Jag blev så choklad, så choklad när jag såg att vår allra käraste barbro hellman tar sig tid till att läsa min blogg! All ära till denna underbara kvinna i trosas urskog! Snart kommer dotra din hit och jag ska visa henne aaaallt jag kan:)!

Dagen började med Zumba och lite stepmaskin för att sedan dra hem och slarva med kakor, Fy,fy! Men jag menar.... det var det kanske värt! Jag ska jobba ikväll för mina värdpäron ska in till NYC för att äta miffag med Jodis bror. Så jag ska passa på att testa en av mina nya yoga DVD-er när barnen lagt sig. men först.... middag (idag blir det chicken nuggets och ris.... de verkar trötta på mitt krångel) och bad. Sedan ska jag carpoola ryan och hans kompisar hem från fotbollen. Gud vilken husfru jag är.

På lördag ska jag och julia visa några nya svenska tjejer vårat terektorie. Vi ska verkligen stoltsera med att vi vet var avenyeérna ligger och vilka tunnelbanor som går vart. Jag känner mig mer mitt uppe i smeten än vad jag tycker att stockholmarna är. Sara... du skulle gilla det här!

Det är nu även bestämt att systeryster tar med sig Tuvan hit i sommar. Det gjorde min dag! Jag saknar henne så jag avlider stundtals! Jag längtar tills jag får visa alla hur jag har det. Visa hur allt funkar, och att det itne bara är på film som det är så här. Det är mitt liv nu! Jag har faktiskt varit borta i två månader snart.... tiden bara rusar iväg ibland!

I helgen ska det bli varmt igen, 20 välkomna celcius ska det bli inne i NYC. Tyvärr jobabr jag ju på lördag kväll.. men får väl njuta sålänge jag har möjligheten att vara ute i vårvädret! Det är konstigt här.. hur det kan gå från 10 minus till 10 plus på en dag. Men men, jag är itne den som klagar!

Jag trivs. Jag ler.

Ooops...

Jag glömde tillägga en ny sak som kommer att följas upp på bloggen.

Jag har nu fått en ny utmaning av systra mi. Varje måndag kommer jag få ett uppdrag som ska genomföras under veckan. Klarar jag uppdraget får jag 20 kronor. (jag vet itne riktigt hur detta ska lösas... kommer de sparas i någon sorts piggybank tills jag kommer hem?)

I alla fall. Denna veckas uppdrag var att göra min systers bästa kakor, dumlekakor till hennes födelsedags ära. jag måste bara hitta något dumleliknande och något noblesseliknande. Jag frågade min värdmor igår, men hon hade ingen aning om vad det var... Så får väl leta på egen hand. Mallanbrallan.... jag ger inte upp!

over and out


så jävla bra!


Ny vecka, nya äventyr.

Gud, jag har inte skrivit på länge nu, det var rätt ovanligt faktiskt! Men jag har inte orkat att ta mig tid till att informera folk om mitt liv. Haha. Så här kommer en liten update för er som är intresserade.

I lördags så var jag på min vanliga rutt in till NYC och träffade Julia. Vi tog då tunnelbanan vidare till Soho...var planen... vi var dock upptagna i något samtal och råkade missa stationen. Så vi fick hoppa av en station för sent. Typiskt! Vi hade ingen som helst aning om vart vi var, men vi ansåg att det inte kunde vara så långt från Soho, så vi bestämde oss för att ta en promenad dit. Utan karta och utan jacka (Frida hade nämligen försovit sig den här dagen och jag hade Ingen lust att  missa bussen och vänta på nästa, så jag åkte utan jacka in till staden.) Kallt som satan var det! Vi hade ju ingen aning om vart vi var, så jag kom på den briljanata idén att vi kunde fota kartan på tunnelbanan, vilket vi gjorde. Härligt att världen är så teknisk ändå! Hur hade vi annars klarat oss?

Till slut hamnade vi på en restaurang som hette Amish market. Asmysigt och billigt! Jag beställde en cayenne,kyckling burgare som de då tillagade i stenugn mitt framför  mina ögon. Mmmmm! Med en tokigt härligt fruktbuffé. Ett grymt ställe! Dit kan jag ta alla som vill:)

Efter maten så var i åter igen ute i kylan för att firtsätta vår promenade till Soho, vi frågade till slut en tjej, hon sa att vi skulle gå tillbaka tio kvarter. Aldrig i helvete sa jag då! Jag frös sönder där på gatan! Så vi tog en taxi, tur att det är billigt i staterna! Så kom vi till slut fram till vårat kära Soho där det som vanligt blev shopping och glada miner!

Sedan blev det buss hem för mig för att jobba på kvällen.

På söndagen körde jag en yoga, boxning och simningsdag. Simningen skedde med Cheryl, den tyska au pairen. Jag kunde inte riktigt köra hela cardio boxen, mina knän kände jag svek mig. Men jag hann i alla fall köra så mycket att jag fick träningsvärk! bra gjort!

På söndagsnatten var det "snöstorm", det kom två centimeter snö, så skolan var stängd på måndagen. alltid lika kul! Not, Jag passade på att gå på yoga vinyasa (min bästa!) och sen drog jag med Cheryl på zumba på kvällen! Kul, kul! Mina jeans börjar bli för stora, det är så kul så kul!

Nu ska jag äta lite pasa och scampiräkor till lunch medans riley och riley bygger torn i vardagsrummet. Wohhooo!

Jag vet att mina inlägg är asointressanta oftast. Alltid. Men jag har itne riktigt energin till att  sitat här och filosofera över livet och lite mer därtill. Så ni får plain facts helt enkelt:)!

2,5 vecka kvar tills jojs och hoffis kommer. Sen är det bara 3 veckor kvar tills katrin och malin kommer! Nu börjar det likan något!

Hejdå mina kära vänner och bekanta, släktingar och gudar.