sicken dag.

jani.... jag har fullt upp sen sist kan man säga.. Jag har tillexempel varit på min livs första bar mitzvah. Jag vet itne riktigt vad man ska säga. Helt otroligt påkostat och jag är inte den som klagar över sushibarer, roliga upptåg och öppen bar! Asrolig kväll!

Jag har även blivit en superstolt faster igen:). Lilla Leia har kommit till världen. Glädje<3

I övrigt har jag hunnit med bio x2, paranormal activity och saw 6. Två skräckisar på en vecka, starkt jobbat frida! Men jag had eju stina och sofie som sällskap, så jag könde mig relativt trygg. Vi ahr även hunnit med att träffa Madde i westfield och haft lite kroghäng samt köpa min halloween-dräkt. Jag ska vara elgitarr. Snygg satan! Jag har även lyckats haft en hemskt stressig och händelserik dag. Berättar mer imorgon om jag orkar, haha.

Btw vill jag bara meddela att det där huset som jag la ut bilder på vid alla <3-ans dag har nu smyckats á la halloween. Helt sjukt! Bilder kommer...

Nu ska jag lägga ner datorn för att jag fått skrivkramp efter att ha spelat bejeweled i evigheters evighet. Pinsamt nog fick jag till och med upp en ruta där det stod att jag borde kolla bort från skärmen i några minuter, haha. Så nu ska jag och "the claw" ta och kika lite på TV i hopp om att somna. Jag fick ett jobbigt mail idag, så jag är lite orolig i magen. Hoppas att allt löser sig imorgon bitti. Men ska försöka att inte tänka så mycket just nu. Jag har tagit på mig den där brudiga förmågan att överanalysera saker hela tiden, vilket är oerhört frustrerande.

Men imorgon är en ny dag.

Godnatt.

... god natt.

HAHAHAHAHA

Dagens roligaste händelse! Eller veckans till och med...

Idag så träffade jag, Stina och Sofie upp en ny svensk tjej som kommit hit till Livingston. Ellinor heter denna flicka. Ellinor har cerfew en timma innan mig så hon drog hem medan jag och Stina + Sofie Marianne Brissman satt kvar och drack lite te och snacka lite skit. När det sedan blir dags för oss att gå så upptäcker jag att mina bilnycklar som jag lagt på bordet är spårlöst borta. Jag la dem där, det visste jag! Men så tänkte jag att hjärnan spelar ju ett spratt då och då, så jag gick och dubbelkollade med peronalen så att jag inte ahde glömt dem på disken och på toan (varför jag nu skulle tagot med dem till toan?!)... men Nej.

Så jag ringer till Katrin (Katrin är au pairen som är i Ellinors familj men som inte åkt hem ännu...) men hon hade inte helelr fått med sig nyklarna så jag ber henne fråga Ellinor. Ellinor svarade nämligen inte när jag ringde första gången till hennes telefon... Då säger kvinnan såhär (detta är alltså 50 minuter efter att hon åkt hem till sig..)
"Jo, jag fick visst med dem!"
Hahahaha... och inte hade hon hört av sig. Men jaja tänker jag... så jag går ut till min bil och väntar där... meeeen...
... när jag kommer ut är bilen borta. HELVETE! Panik igen... Sofie och Stina ser sig runt och v konstaterar att min bil är borta. Så jag ringer upp Ellinor igen för att se om hon tog min bil också. och...
"Ja, jag upptäckte det"
hahahahaha... så hon kommer tillbaka med min bil och mina nycklar och när jag sätter mig i bilen, full i skratt, så upptäcker jag att skivan jag har spelandes i bilen är svensk.

Hur lyckas man med det? Plus att min gymväska och rileys leksaker var i bilen. Och mina bilnycklar var helt annorlunda mot hennes. Oerhört komiskt!


I helgen är det Ryans bar mitzvah. Vet fortfarande inte riktigt vad jag ska ha på mig eller vad jag ska ge honom...men det löser sig väl. Snart.

Imorgon ska jag möta upp Stina klockan 9.30 på mitt gym för att bjuda med henne på en zumbalektion. Skoj ska det bli sa näcken! Ikväll har jag kört spinning brevid en rätt läcker grabb. Så det kändes motivierande och bra trots att instruktören var en tråkmåns.

Nu ska jag sova.

God nattur

superhelg

Nu är jag tillbaka:) spritt språngande levande!

Lite kortfattat om helgen:
I fredags blev det bio med sofie. Vi gick för att se The stepfather. Hela filmen satt man där, väntandes på att bli rädd... och det byggdes upp någon sorts läskig spänning, men det hände aldrig något. Och själva "actiondelen" var typ 10 minuter lång. Waste of time.

På lördagen drog jag med Fina-Stina till Jersey Garden och Ikea. Jersey garden är ett Enormt köpcenter. Enormt! Där alla butiker är outlets. Jag handlade mig en tröja, men jag lyckades även få med mig prästost och glögg från Ikea. Svensk, javisst!

Vi kom inte tillbaka till Livingston förrän vid halv tolv på natten. Så då stannade Sofie och Stina över, vi kikade på en kass skräckfilm och på twilight, samtidigt som vi avnjöt lite snacks och sedan slocknade vi runt 4. Vi vaknade upp vid halv ett, eller rättare sagt Stina och Sofie vaknade då... själv hade jag redan vaknat, duschat, gjort mig iordning och donat lite. Men efter mycket om och men och efter att alla duschat och fått på sig lite mascara så bestämde vi oss för att dra till Philadelphia.

Så vid halv tre så tog vi vårat pick och pack och åkte ner till PA. Vi kom rätt sent, men hann ändå med en middag och lite skoshopping åt Stina! Efter det så åkte vi och träffade Jakke. Det avr riktigt kul att träffa en gammal nyköpingsbo så här i fjärran:)

Idag har jag hunnit med en spinningklass och ta hand om ungarna. Nu är det dags för lite lunch, så ska kila upp på övervåningen. Men jag vill först meddela att jag ansökt om datum att åka hem nu. Så vi får se vilket av dem det blir. KUL!

Nu är det bara 4 veckor och 3 dagar tills mamma och Mia kommer. Wohooo!

Hasta la vista baby!

förlåt

Det var på tok för länge sedan jag uppdaterade. Hemskt! Jag har, helt ärligt, bara inte haft orken.

Helgen var i alla fall riktigt rolig:). Det blev födelsedagsmiddag för stina på en skandinavisk restaurang inne i NYC. Detta följdes såklart upp av en comedyshow, lite dans och många vakna timmar. Jag slaggade över hos stina i Summit, och jag tror att vi lyckades lägga våra huvuden på kuddarna strax efter halv sju på morgonen. Efter det blev det en sovmorgon följt av marknad och tacos i deras lilla håla.

Resten av veckan har varit mest jobb och gym. Inget spännande direkt. Kollat lite wallanderfilmer, mycket spännande! Umgåtts med Sofie, Stina och Anna. Så man kan kortfattat säga att vardagen har varit vardaglig.

Nu väntar jag på att få gå och se The stepfather och Paranormal activity på bio. Den sistnämnda ska tydligen vara Grym. Hoppas på det!

Ska boka mitt flyg hem idag. Känns så overkligt på något sätt, att jag redan varit här i över nio månader. Kul, men overkligt!

Och malin.,.. jag svarade på hattfrågan på mickes ansiktsbok.

Pöss

God bless you!!

Jag har för bara någon minut sedan kommit hem från bion som jag avnjutit i sällskap utav Sofie. Vi gick och såg "Invention of lying". Vet inte om den haft Sverigepremiär än, men den handlar i alla fall om en värld där lögn inte finns. Man kan inte ljuga. Tills en dag, då en man kommer på lögnen, och lyckas på så sätt ändr hela världen i princip. En film med bra humor, rätt konstig och seg sammansättning av klipp + en sådan där irriterande grundtanke som får en att filosofera tills man vill krypa ur sitt eget skinn. Ungefär som "Hur stort är oändligt-frågan".  

Efter bion vandrade vi ut och började genast prata om filmen, lite smått uttråkade. Plötsligt frågar en äldre man om vi är från Tyskland. Och i den sekunden, så startades ett av mina mest interessanta ögonblick i hela mitt liv. Den här mannen, som var så världsvan att det var skrämmande hade funderat på saker som om han vore Buddah själv. Han pratade om allt från världsledare och länder till framtidsutsikter och folkgrupper. Om historia och kulturer till uppfostran och krig. För att sammanfatta de sista 20 minutrarna av mitt liv så var det en helt fantastisk upplevelse. Synd att ni inte kunde få njuta av den här konstigt kloka människa, han var en stark stjärna på natthimlen.

Innan vi skiljdes åt så sa han. Njut av er tid i USA, låt er inte luras av förrädiska kvinnor.... och God bless you!
Tacka vet jag filosofi.

God natt.

Allra käraste

Snart är det helg. Ska bli så skönt, så skönt! Men idag har jag jobbat och tränat än så länge. började jobba klockan sju som vanligt, sen lämnade jag av de sista barnen på deras skola vid 9 och hann då med kickbox klockan 9.30. Svettig som en tok åkte jag hem, tog en dusch och hann sedan med en snabbskypning med fröken Hellstadius! Gud vad jag hade saknat henne kände jag. Det lilla hjärtat!

Annars sitter jag mest och håller tummarna för att mormor ska få må bra så jag hinner hem och kan krama om henne. Jag älskar min mormor!

Men nu ska jag åter igen haka på den här jobbtrenden.

Återkommer med mer spännande fakta när dagen är slut. Som man brukar säga... den är ju bara barnet än så länge.

O´boy

Jag har precis dukat undan middagen från bordet. Ryan har hoppat in i någons bil för att åka till sin hebrew lektion och Luke och Riley leker bar mitzvah i Riley's rum. Jodi skrev just att hon var kvar på jobbet fortfarande... vilket i sin tur betyder: Jag har inte slutat och kommer inte sluta än på ett par timmar. Jaja.

Till middag gjorde jag köttbullar och pasta, avancerat och bra;)
Jag skrattade sådant åt mig själv. Det är konstigt det där... nu när jag ätit, jag skulle vilja säga övernyttigt, i drygt en vecka.. då får jag dåigt samvete för att jag tar några köttbullar. Töntigt. Så då tog jag två till, bara för att bevisa för mig själv att jag var töntig. Jag menar, jag satt där och kände lukten från köttbullarna medan jag satt och drack min måltidsersättning. Nej... några köttbullar fick jag unna mig!

Idag har barnen haft gymnastik och basket och jag har lyckats att trycka in både presenthandling, presentpostning, kortköp, kortpostning, spinning och skype. Plus att jag jobba sedan klockan sju. Skicklig brud är jag i alla fall!

Nu ska jag slänga in ungar i duschen, disk i disken, tvätt i tvättmaskin och vatten i munnen.


Hörs imorgon mina damer och herrar:)

bajsmåndag!

lååång dag idag. Hemsk dag faktiskt. Men glad att den är över och att en morgondag väntar. Nu är det bara 6 veckor tills syster-yster och mamma-mor kommer och hälsar på mig! Jag är upp över öronen exalterad! Ska bli så underbart kul och härligt att få visa upp dem och få visa upp För dem! Nedräkningen har börjat...

Idag fyller min bror år, så passar på att gratulera honom igen:).

Igår va det kanelbullens dag, ingen kanelbulle för mig. Blä. Men jag och Sofie var duktiga och gick först åt ena hållet för att gå till starbucks och köpa en thé, sen gick vi åt andra hållet för att vandra heeela vägen till bion. Detta innebär ungefär 7 kilometer på en oerhört trafikerad väg, utan gångbana. Sådant finns ju knappt i det här landet. Så vi promenerade där i vägkanten. Vi kom fram till slut, och väl framme så möttes vi upp utav allas vår Stina. Vi beslutade oss för att gå på "Love happends". En typisk amerikansk, men väldigt fin film. Helt klart sevärd!

Idag körde jag spinning igen. Var faktiskt mycket roligare än förra gången, men ser fortfarande ingen tjusning med det. Ska testa imorgon igen... hoppas på att det bara ska handla om att vänja sig vid den totalt uttråkande träningsstilen. Tacka vet jag onsdag.... då är det dags för zumba igen:)

Jag fortsätter med mitt nyttiga liv. Vilket är oootroligt jobbigt i det här landet. OTROLIGT jobbigt! Försöker mitt bästa. Håller tummarna för att halloween kommer gå över snabbt som satan! tror dock inte det, men jag hoppas! Ska låtsas vara sockerallergiker då tror jag. Pjuh.... Gud bevare mig väl.

Dags för lite TV innan sängen.

God natt mina sköna!

%&#¤"?*

Åhhhh.... Jag har idag varit och shoppat lite på willowbrook mall med Sofie och Salla. Jag införskaffade en blommig liten klänning (med klädda knappar, såklart), ett par senapsgula höst ballerina och ett par militär
kängor. Jättefina och bruna. Liiite dyra, men tänkte att jag kunde ha dem under vintern också, så det skulle jämna ut sig. tror ni inte, att när jag kommer hem och ska testa stövlarna så är vänsterstöveln något oootroligt smal. Jag säger som mamma, var väl inte meningen att jag skulle ha dem, så jag får åka och se om jag kan lämna tillbaka dem. Fan!

Igår var jag bara sällskap åt en jobbandes sofie efter att själv ha arbetat en full dag. Min värdpappa begav sig till flygplatsen för att åka till Singapore, tyvärr ställdes flyget in, så han åker ikväll istället. Kommer alltså att bli en lång vecka för mig den kommande veckan!

Ikväll ska jag antingen vara hemma eller ta mig till Hoboken och titta på när Feben och Sofie dricker öl. Får se hur jag gör! Jaja, ska åka till skobutiken här i livingston och se om jag kan lämna tillbaka skorna nu.

Uppdatering om träning. Jag har idag kört zumba, men kroppen värker fortfarande efter kickboxen i torsdags. Har kört spinning, cardio, pump, kickbox, och zumba den här veckan. Ska se om jag orkar ta mig till grannstaden imorogn och gå på zumba igen elelr om jag ska ta en vildag imorgon. Hmmm...

Hasta la vista baby!