m_starzinger

Skulle bara vilja tillagna nagra rader at min trognaste blogglasare, Kara syster malin!
Tack for att du kommenterar...haha. Liiite bitter ar jag for att du klivit av ansiktsboken, men samtidigt sa forlater jag dig!

Vi ses om 20 veckor! <3

Jag alskar dig.


En visuell snabbgenomgång.



Här bor min vän Jonna:). I hennes hus spelade de in Mona lisas leende

<3

jag vet att jag ibland kan sprida så mycket kärlek till alla jag tycker om att de nästintill vill stoppa fingrarna i halsen och kräkas lite. Men jag kommer fortsätta vara a pain in the ass.

Jag ville bara ta tillfället i akt (det här tillfället som jag nu tar i akt, kan jag faktiskt ta i akt nästan varje dag, eftersom jag har fördelen att ensam skriva på den här meningslösa bloggen!)att säga tack till alla jag tycker om. Jag är så glad att allt som är bra med mig är tack vare er! Att jag Aldrig hade klarat att vara här borta, själv, om inte ni hade stöttat mig. Att jag aldrig hade klarat att säga hejdå till alla jag tycker om.. om jag inte visste att ni skulle finnas kvar när jag kommer tillbaka.

Sedan vill jag säga till mina flickor här borta att jag är så glad att jag träffat er! Ni hjälper mig att vända allt tillbaka när saker vänts upp och ner. Vilket det rätt ofta gör här borta.

Tack för att ni finns mina nära och kära. Jag älskar er!

hemkommen och liite mer världsvan. Igen.

Nu är jag åter igen hemma i Livingston. Eller, om sanningen ska fram så kom jag hem redan i torsdags.
I fredags så öste regnet ner i Avalon, så det spelade inte riktigt någon roll i alla fall:)

Tack Sofie för en toppenvecka!

Igår körde jag och Brissman en biodag... Jag älskar det amerikanska biosystemet... du kan betala för att gå på en bio, sedan byter du bara sal och kan titta hela natten om du vill. Vi kikade på tre filmer. Mycket spännande kväll!

Imorse sedan så åkte jag in till City för att träffa mina finaste. Julia och Therese+ julias boy. Vi gick till fika och lunchade svenska köttbullar och potatissallad. Till efterrätt blev det varm choklad och en dröm! Mums! Efter maten så fick jag en födelsedagssång och underbara paket! Bland annat fick jag min efterlängtade, och enormt älskade, lila adidaströja, min alldeles underbart omtyckta perfym DKNY (Den nya lite blommiga doften) och en målning utav Eddie 2.0. ALSKART!

Vid 5 åkte jag hem igen för att jobba... och längre än så har jag inte kommit. NU har jag i alla fall samlat alla mina kycklingar och lagt dem i sängen, så jag har kunnat vandra ner till mitt rum. Där har jag skrivit lite kort till mina nära och kära som ska läggas på lådan imorgon. Imorgon ska jag även träffa en ny au pair som heter Luisa. Ska bli skoj!

Den kommande veckan kommer att bli död. Vad ska man göra? Anette är på stranden, sofie har sin pojkvän här, stina är på semester och cissi finns itne här längre. Dessutom åker sheryll hem om två veckor. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag saknar cissi massa massa, och nu ska sheryll åka också. Vad gör jag här egentligen?

Avalon.

Hejsan allesammans! Nu kommer det en liten rapport ifrån stranden....

Jag och fröken Brissman har det bra på stranden. Jag har till och med, chockerande nog, hunnit bränna nästan varenda centimeter av kropp och knopp, medan allas våran Sofie går runt som en jävla pepparkaka. Men jag antar att jag ska svälja min stolthet och vara glad för hennes skull.... Ska fundera på saken.

Vad kan man säga? Det är underbart här, god mat, fint hus och ungefär 70m till stranden. Härom dagen låg det en rocka på stranden och det hoppar delfiner hej vilt i vattnet. Underbart.

Imorgon bär det av till six flags. Jag och sofie ska åka tills vi kräks. Hell yeah! Vi kommer sedan att stanna här tills på fredag för att då ta oss hem till up state new jersey. Men än så länge ska jag hoppa lite till i skyhöga vågor, dricka lite till öl, smörja in mig med lite mer after sun och äta lite mer musslor. Det är som att vara på västkusten.. fast på östkusten... fast i väst.

skriver mer sen:)
För att sammanfatta så är Avalon absolut mer än godkänt!

Semester!

Jajjemänsan.... Imorogn kommer sofie och hämtar upp mig med bilen. Vi ska nämligen bege oss till Hennes värdfamiljs beach house i en vecka! Gud avd det ska bli skönt med semester vid kusten!

Jag ville bara kortfattat berätta om min födelsedag. Jag lunchade med sheryll och shoppade lite kläder, sedan jobbade jag resten av dagen till klockan sju, för att sedan äta middag med Anette, Sheryll och Salla. Vi åt mexikansk, mums! Efter det så mötte vi upp Sofie, Stina, Madde, Bea och lilly och begav oss till Verona för lite chill. Jag fick mycket trevliga presenter! To name a few (alla) , En I-pod, 100 dollar, ett miniakvarium, en megagodispåse, presentkort på zumiez x2, en vänskapsbok, ett linne med massa ina hälsningar och meddelanden:). En riktigt lyckad födelsedag faktiskt! Tack tjejer:)..... och eddie.

Nu ska jag börja jobba igen..., sen jobbar jag resten av kvällen. What a waste av en regning fredag som denna! (Vad fan har man på sig när det är varmt så man dör men regnet öser ner??)

Vamos á la playa!

2 days 2 go tills jag ar meningslost systemetmyndig.

Det bubblar i magen... sa manga asgoda vindruvor har jag atit! MUMS! Jag toppade iofs allt med ett megastort glas med vatten, vilket jag inte alls tycker om... sa njutningsfaktorn gick val + - 0?!

Imorse blev det mandag igen, borjade jobba vid 7, vaknade dyngtidigt, sa jag hann se solen ga upp, det var sa fint, sa fint! Sedan var jag ledig fram till klockan ett da jag hamtade upp riley x2 pa "go for the gold". Sa om cirkus en halvtimma sa kommer Julie och hamtar upp sin Riley och Jodi kommer hem med luke. Daremot kommer jag itne att ha dem bada for lang stund for min Riley ska med sin mamma och prova en klanning till ryans bar mitzvah.

Jag fragade Jodi hur manga klanningar jag behovde, med tanke pa att hon kommer med nya hela tiden.... Hon tippade pa tre. TRE... KLANNINGAR! Haha, jaja... jag kommer inte gora som dem och kopa fran Catwalk-visningen for Ralph Lauren... Kan tanka mig att H&M far supporta mig i den har fragan!

Ikvall ska jag pa zumba och sen ska jag ta och traffa Sofie Brissman-pissman. Har inte sett henne pa hela helgen, sa nu ar det dags for en ny dos!

Tjingelinge-lena sa lange.

SÖNDAGSÅNGEST!

Söndag igen. Jag har blivit totalt rånad på helgen... Gud så fräckt! Barnens camp är över, så Ryan är hemma igen. Jag fick till och med en "aaaah frida-springkram" idag, min första kram från den pågen. Härligt!:)

Fredagen spenderades med härliga människor och en film i Summit. Sedan på lördagen så drog jag in till manhattan för att träffa allas vår Therese. Till min lycka kom även världens finaste Julia in. Vi gjorde ingenting faktiskt. Drev runt, fikade på fika, svettades bort i den outbärliga värmen och shoppade lite.

Sedan anslöt sig även Fina-Stina för ett par timmar innan det var dags för mig och Therre att ta oss tillbaka till Livingston. Väl hemma så fick vi duscha och tvätta oss med våra nya fynd från Bodyshop, Nice! Sedan tog vi oss vidare till Landmark, byns lilla krog, där det blev billiga öl för therese och gratis cola för mig, mycket, mycket mat, vikning av grodor, dj:ing och myyycket skratt. Nu har min dam tagit sig in till stan igen, tyvärr svek min ekonomi mig.... som vanligt. haha

Men nu ska jag vänta på att min saknade cicci ska ringa på skype, sen ska jag iväg och svettas på gymet.

hasta la vista baby!


Congrats mamma-mor

Grattis världens bästa mamma på din födelsedag!!!!!! Hipp, hipp, hurra för Kärran!

Sådärja, nu är det torsdag igen. Igår skulle jag, Sofie, Stina, Anette, Bea och Feben gå på "movie under the stars" i Hoboken. Tyvärr valde det att vara stormigt blåsigt vid NY, så vi satte oss på en bar där de spelade livemusik och tog en corona. Vad det är skönt med härliga vänner och musik.

lång dag igår, lång dag idag och just nu sitter jag och gömmer mig på mitt rum för jag inte orkar hänga med städtanterna, haha. Mamma... kom int epå skype så jag får sjunga för dig!

Jag älskaaaar min mamma!

Skepp o'hoj

Free Hugs - en världssensation!

Jani. Fredagskvällen var en mycket lyckad kväll med allt fran töntiga 13-års fasoner till mer avancerade stölder och andra bus med två läckra damer. Tack ölen och vinet för sällskapet.

Lördagen bestod utav sofie och jobb och sedan lite mer Sofie. Jag har till och med fått henne som sambo. Hon har nu planterat en tandborste i mitt badrum för att kunna slagga vid behov. Mycket trevligt:)

Sedan kom söndagen och det var ju då vår efterlängtade free hugs-dag ägde rum! Gaaaaah, Kärlek!
Jag och Sofie startade med T-shirts och skyltar. Givetvis glömde vi ju den välgjorda skylten hemma, men vi skapade nya och den andra får följa med nästa gång.

Jag kramade lätt 300 pers på 4 timmar. Det var underbart kul! Roligast avr det att krama jättesmå barn, jätte gamla människor eller dem som kom springandes emot dig och slängde sig runt halsen. Det var kärlek överallt. Jag vet inte hur många kort och filmer vi hamnade med på. Alla älskade oss! Eller, ja... alla utom en tant som tyckte att vi var "nuts", vi kunde ju bli förkylda eller taffsade på. Men nejdå, folk höll händerna i styr. Men en alldeles underbar gärning och folk blev så glada. Helt klart en dag över förväntan!





Kärleeeek



Äntligen Fredag... No more cerfew!

Fredag idag....
Jag fick min lön igår... vad nu det gjorde för skillnad. Alla pengar gick åt att betala sådant som jag redan låg efter med. Har lite ont i magen för det där nu.... Kan ju inte direkt tjäna extrapengar här borta. Sucks. Men, ajja...

Jag börjar dessutom bli tokig på mitt cerfew! Det funkade i ett halvår att behöva vara hemma vid 10.30 varje dag... men nu börjar det krypa under skinnet på mig! Jag känner mig som en bebis... Men som sagt var, inte min bästa vecka, så det kanske släpper till efter helgen!

Just nu sitter jag  och kollar på förhäxad i mitt rum. Ska snart ta mig i kragen och hoppa in i duschen, sedan ska jag åka och hämta riley och alexis för att sedan ta dem till poolen:)

Kvällen kommer sedan att fortsätta i gårdagens tecken... Sofie och Stina kommer att, åter igen, vara mitt umgänge för kvällen. Det är två trevliga flickor det! Vi kommer förmodligen att börja med en öl på min baksida för att sedan ta oss till Landmarks, vår lokala krog. Där hänger vi mest varje kväll.... vi är kända som "au pairerna som bara dricker cola", haha. That's the way to go!!!

Jag saknar er. Känns jättekonstigt att inte prata med folk.... har pratat med mamma och pappa i ett par minuter for ett par veckor sedan, men annars har det varit dött på den fronten. Jag saknar er.

Över och ut.

Åldersnojja vs. offer

Torsdag idag. Yes, yes, yes... imorgon är det fredag!

Den här veckan suger! Idag frågade en 40-årig gubbe från FedEx om jag signade upp MITT barn för high school när jag var på Ryans nya skola! Sedan när jag sa nej, så flörtade han aset av sig!  Och i lördags sa försökte en 35 åring ragga upp mig på landmarks. Ser jag ut som 40??????? Jag hatar nu Amerikanare. För det mesta.

Idag ska jag leka med Sofie och Stina efter jobbet! Wohoooo

hoppas ni har det bra där hemma!

En liiiten sak till...

... Jag glomde saga att jag ska pa river rafting pa lordag med min van Lily och hennes vanner. ASKUL! Sedan pa sondag ar det free hugs day. Klockrent!

sa... over och ut

Onsdag. Halva arbetsveckan avklarad.

Idag fyller, som tidigare faststallt, min vardpappa ar. hipp, hipp, hurra till honom. Jag jobbar alltsa denna underbara onsdagskvall medan mina vardparon har middag i stora staden. jag hoppas till gud att de kommer hem sent sa jag inte har tid att ge honom sin "present".... skulle bli svart annars med tankte pa att jag inte har nagon, haha.

har ritat lite nya lunch bags till Riley. Jag borjade med det i varas och sedan har jag inte fatt sluta. Men fina lunchpasar far hon i alla fall:)

Nu ska jag ljuga for barnen och saga att klockan ar 8 sa de maste hoppa i sangen. Jag ar som dr evil! Vantar pa att Sofie ska komma hit. Spannande!

Tjingelinge lena!

Btw sa fyller jag om tva veckor exakt idag.... Men avd spelar det for roll??? Usa bryr sig ju inte om 20 jordsnurr eller att jag fyller ar. Jag ska ta mig en 70's och satta mig i en garderob och sjunga ja ma hon leva for mig sjalv! NOT!
Grattis till bror forresten som fyller pa lordag:) Och till allas var babbsan och tartan som fyllde i helgen! Grattis! Men mest.... grattis till mig... som fyller om tva veckor.

God natt mina fagra!

gaaaah

Hej kara vanner...
Idag dor jag. Har inte varit min bästa vecka...
Jag är pankare än pankast och har massa saker att betala... hur gör man då?
Idag har det varit en crazy dag med massor av skit oh gnäll och massa saker jag inte orkar med, inte den här veckan!
Blä.

Så, nu har jag spytt lite galla!

Hade Julia här i helgen, jag borjade helgen med en vilsekörning i NJ. Hamnade tokigt fel på motorvägen när jag skulle hämta upp Julia. När jag sedan skulle använda mig utav av min alltid trogna vän GPS:en, så valde den att tala valspråket och inte riktigt göra som jag ville. Fans FAN! Sedan avslutade jag helgen med att nästan inte komma in på bion eftersom jag inte kunde styrka att jag var över 17. Vad är det med den här världen??? Som tur var så var Therese's pojkvän, olov, snäll och som den 26-åring han är, så gick han i god, med ID-kort, att jag var över 17. Hahaha... galna amerikanare!

Sedan har jag blivit uppraggad av en medelåldersmänniska i enorm åldersnojja! Alltid lika lärorikt.
Men jag håller fortfarande tummarna för mitt offer. Jajjemän.

Nu ska jag, åter igen, träffa min räddning i vardagen. Sofie. Tack för att du är här! Gaaah

God natt alla kära människor. Ska sälja mig lite på gatan så att jag har råd med bensin den här veckan! Jag hade räknat ut att jag skulle gå noll den här veckan,.. men nu låg jag minus 10 dollar på mitt amerikanska konto istallet för plus 10, så vet itne riktigt vad jag ska göra... Imorgon fyller min värdpappa år oh jag har inte köpt någon present! FÖR JAG HAR INGA PENGAR!!! hahahhahahahaha.

Jaja, puss och kram!