Wohooo!

Skulle bara meddela att IDAG KOMMER MAMMA-MOR och MIA-SNOR! wohoooo

Jag ska försöka att hålla varenda minut i sitt esse, så kommer kanske att undvika bloggen om dagarna. Men ska göra mitt bästa så fort jag får en stund över, att meddela er där hemma (och er här borta) hur det går med allt. Man vet ju aldrig, mamma kanske blir skrämd av alla stora bilar och sitter och trycker i ett hörn hela veckan?! Allt kan hända!

And off we go...


It's the final countdown!

Nusa. Nu ar det bara imorgon kvar, sen anlander de sma myrorna! Gud vad jag langtar efter dem!
Idag bokade jag aven biljetter till mamma mia pa broadway sa pa sondag vantar NYC pa oss med oppna armar. Sedan far vi val se vart veckan tar oss:)

Idag har jag aven skickat in en jobbansokan till SSAB. Jag MASTE ta tag i allt det dar nu! Jobbigt men sant. Alla jobberbjudanden uppskattas (os pa!).

Nu sitter jag och vantar pa att Riley ska komma hem och sen ska jag dammsuga soffan. Blev visst aldrig att jag gjorde det igar. Hoppsan!


va, va, va ... Vejdal?!

Jag har precis kommit hem från gymet, duschat och slängt in en load i tvättmaskinen innan jag sätter mig vid gamla hederliga ansiktsboken. Söker fram mina kära släktingar och upptäcker till min förfaran att mitt i bland oss finns det en "lovisa Vejdal", vart fan kom hon ifrån?

Jag har nu skickat ett mail till kvinnan i fråga (18 årig brud från sthlm) för att klara upp saken. återkommer med resultatet.

Arg är vad jag är!

Adjöken adjö.

(På fredag, på fredag, på fredag, på fredag...)

Nä vet du vad!

Ibland förstår jag inte hur folk tänker... läste just att Marabou ska lägga in en ny pralin i aladdinasken, men då måste de ta bort en av de gamla! Vad an detta?! Varför gör de inte bara en större ask är min fråga? Då kan de stoppa in 4 nya praliner. För mig är detta det mer logiska och självklara valet!

Bestämde för att idag ska jag få vara hemma på dan och ta gymet ikväll. Kändes skönt att få vila lite. Plus att jag måste dammsuga soffan och tvätta täcket som ska användas. Mycket att stå i.

Men innan jag ska vara duktig och förbereda inför släktens ankomst så ska jag måla naglarna och kolla hur min neladdning av Sunes jul går. Wohooo!

Hasta la vista baby!

Herre Gud i skymningen!

FÖRLÅT MALIN! Jag vet inte vad som hänt... haft fullt upp nu, sista veckan. Blä!

Ok, snabb update innan jag ska tokslockna i sängen.
Elin, den blivande au pairen i min familj, kommer nu att anlända den 17 dec. Så vi kommer tillbringa fyra veckor ihop. Har idag pratat med min värdmamma om alla problem jag kände skulle uppstå, men det kommer nog bli askul:)

Jag har även varit med Sofie och Stina och julhandlat på IKEA. Vi fick med oss allt möjligt nödvändigt! Sill, knäckebröd, ost, glögg, pepparkakor, paradisask, pepparkaksdeg och sirap (förknäcken...). Kommer bli en toppenjul!

Annars har dagarna bestått utav städning (försöker få bort allt katthår som kan tänkas finnas i källaren), träning (ja, -6 kilo nu...) och jobb.

Nu är det superduperkort tid kvar tills mamma och Mia kommer. Är taggad till 1000! Wohooo... jag tycker det är toktrist att itne malin kommer med. Men jag kommer hem snart. Och då kommer du tillslut låsa ytterdörren för att bli av med mig kära systeryster:)

Jag har även, preliminärt, kommit in på de högskoleutbildningar jag sökt! Sedan undrar jag om någon vet hur man kan utbilda sig till zumbainstruktör i Sverige? Jag blev erbjuden att gå en utbildning här i USA, men den är 31 januari... så hinner inte med den. Men de sista dagarna på gymet har varit asskoj! Jag har fått beröm för min energi på spinningen, min dans på zumban, min viktminskning och mitt trogna engagemang. Man blir så glad av spontana komplimanger från främlingar!

Nu ska jag ta och försöka sova... det är ju en dag imorgon också.

... Gud vad gammal jag lät... =/

GOD NATT! <3


Sådärja..

Ja, åter igen har det dröjt på tok för länge mellan mina inlägg. Jag har bara haft så fullt upp förstår ni!

Helgen spenderade jag med min fina Therese i Larchmont. Det var en mycket aktiv och spännande helg. Vi hann med allt från svensk film till zumbalektion, a christmas carol 3D IMAX  och en ballet/street dansshow: Sound of music. Riktigt underbar helg! Så glad att jag har mina flickor här borta:)

I söndags åkte jag sedan vidare hem till Anna i morristown. Vi tog en promenad sådär på eftermiddagen och sen köpte vi julpynt till mitt rum. Jag vet inte vad jag har fått för knäpp, men när november bestämt sig för att bli somrig (vi har nämligen haft ca 20 grader de sista dagarna) så har jag gått och fått julkänsla i kroppen. Så nu hänger det glittriga julstjärnor och gröna julkulor i fönstret och på fönsterbrädet står det en vas med kottar som luktar kanel. Skulle kunna vara för att varenda butik här är numera proppade med julsaker?!

Ja... Jag håller även på med två överraskningar åt mina vänner. Ska bli så skoj, så skoj. Mohahahaha.... 

9 dagar kvar tills mamma och mia kommer hit! Wohooo.. jag längtar som en gris!

Nu ska jag upp och testköra riley's dansmatta hon fick i födelsedagspresent:). Lilltjejen fyller nämligen 4 idag. Sen på torsdag fyller Ryan 13 och om tre veckor fyller Luke 6. Ujujuj... och så jul på det. shit plitt.

Adjöken adjö. 

Det har varit fin höst och halloween hos mig:)














The sun is always shining somewhere in the sky.

Idag har mina barn varit lediga från skolan, eller ja... mina två äldsta. Imorgon är allt som vanligt igen, förutom att min värdmamma drar på semester tills lördagkväll, vilket förmodligen kommer betyda katastrof! Men seeedan, på torsdag, ja, då är det dags för långhelg. What's up med Amerika och alla lediga dagar?!

Idag har jag i alla fall varit på Chucky Cheese med Luke och hans vänner, sen har vi hunnit med lite vardagliga ting, som: Basket, matlagning, tvättning, duschning, träning och avslutat kvällen med svensk film för mig själv. Livet leker.

Nu längtar jag till julen. Jag längtar efter att ha den där mysiga, lugna känslan i kroppen. Den som jag fortfarande har eftersom jag själv inte hunnit få barn som ska vara glada, ha ett eget hushålle som ska pyntas och bjudas in folk till samt en respektive vars föräldrar vill ha en på julafton. Jag vet att jag i och för sig itne har någon familj här över julen i år, men jag får väl mysa till det i mitt rum antar jag. Lite tråkigt att inte ha julgran i år bara, men det är väl smällar man får ta när man bor med en judisk familj. Men tills det är dags för adventsljusstake (som det ser ut som att jag får ta och tälja själv...), så ska jag lulla runt och nynna lucialåtar! Det kan man väl i alla fall få göra utan att slängas hel till helvetet?!

Nu ska jag kika lite på CSI tills jag somnar. Godnatt mina kära.


mandaaaaag

Ja, idag ahr det inte hant nagot spannande faktiskt. Jag var pa spinning pa morgonen, korde tills jag kande mig spyfardig. Det var riktigt skoj faktiskt! Da kanner man sig duktig!.... anda tills den stunden da man rinegr tessan och hon sager att hon cyklat 6 mil. MEN, da sager jag sahar.... cykla sex mil da... men tank pa mig nar du gor det! Sa sager jag da! jag kanske kan ha som ursakt att jag faktiskt inte har en cykel, eller nagonstans man far cykla?

Sen har jag fatt hem Riley och hamtat Luke. Vi stannade kvar och lekte lite i lekparken, sen avr det dags for att dra hem och tvatta lite. Den veckliga (?) mandagstvatten. Som ni hor sa lever jag loppan har borta. Riktigt vild ar jag!

Men ikvall ska jag dra till Summit for att fika med Sofie och Stina + en ny svensk tjej som heter amanda och hennes tva vanner. ska bli skoj! Men forst... dona klart tvatten, middagslagning och uppfostring av barn. Pjuh!

Halloween!!!

Jag vet att det är länge sedan jag skrev nu, men det är med flit. För när det går lång tid mellan blogginläggen då känns det som att tiden går så myclet snabbare. Vilket den gör! Nu är det inte ens tre veckor kvar tills mamma och Mia kommer till mig! Så jag längtar! Lite ledsen att min andra systeryster inte kan komma, men hon får se till att väga upp det när jag kommer hem! (om 10 veckor(!!!))

Förra veckan var inte speciellt händeslerik. Men i fredags så kom Julia och Therese till mig för att sedan spendera halloweenhelgen tillsammans! Vi steg upp på lördagmorgonen och uträttade lite ärenden. Sedan blev det sminkning och påklädning för att sedan ta oss in till Manhattan för att se paraden. Efter massa regn och trängsel så bestämde vi oss för att bege oss till Pennstation och möta de andra brudarna. Vi skulle ju nämligen på partaj på Long Island hos några svenska gossar. Riktigt kul kväll! Men väldigt lite sömn, vilket satte sina spår!

Jag var hemma här i Livingston vid halv två igen. Efter lite vila och duschning så mötte jag upp Stina och Sofie igen för att dra och käka lite sushi och sen kika på en film. Mysigt avslut på en asrolig helg! Förresten så var min elgitarrdräkt en succé! Jag hörde massa komplimanger susa runt om mig när vi skred runt på NYC gator, haha!

Mitt flyg hem är nu bokat. Den 13 januari klockan 6 på kvällen kommer jag att anlända på arlanda. Liiite bitter är jag för att jag kommer behöva sitta och vänta i Frankfurt i 7 timmar. Känns som att min au pair agency hade kunnat gjort det lite smidigare för mig, men men. Skönt att komma hem i alla fall!

Men nu är halloween över och jag får äntligen handla julpynt till mitt rum utan att få dåligt samvete! Men nu ska jag sova och sen väntar en ny arbetsvecka. Skoj!

Förresten så kommer jag att gå tillbaka till mitt gamla dansjobb när jag kommer hem! Men kommer att ha de äldre "barnen" på söndagar den här gången! Kommer bli skönt att slippa ha varje lördagsförmiddag uppbokad och roligt att få lära ut lite emr avancerad dans! Längtar faktiskt:) Kommer dra på workshop med Maria i slutet på januari, riktigt kul! 

Kommer bli ett underbart år med plugg, jobb, vänner och familj! Jag längtaaar!