VAARMT!

Hej min varld!
Jag blir tokig utan min dator... bokstavligt talat, jag loper amok! Men men, nu har jag skickat med den med Katrin hem till Sveriget igen och hoppas pa att den gar att dona i ordning utan att alla mina filmer forsvinner! Men under tiden far jag gora lite inhopp pa min vardpappas dator. Den har ju inte ens vara katra svensa bokstaver... men... det ar lite coolt det med, haha.

Japps, nu har alltsa Katrin lamnat mig, efter tva underbara veckor. Jag saknar henne sa jag kraks! Aven Elin, en tjej jag umgas med har, aker hem nu... sa jag kanner mig lite extra ensam. Det ar Inte kul ska jag tala om for er! Jag hoppas nu att de har 10 veckorna tills jag kommer hem kommer susa forbi... Jag har namligen nu kopt biljetter hem till sverige och tillbaka hit igen. jag kommer att anlanda till arlanda den 11 juli klockan 7.30 pa morgonen for att sedan dra fran arlanda igen den 19 juli vid 10 om jag inte misstar mig.ag langtar som en gris!

Den har helgen har varit oerhort varm.. jag, elin och Katrin har legat i 40 grader hela helgen och solat och vandrat runt i parker. Jag brande sonder mig... min vardpappa skrattade sa dant at min roda hy. Sen brande han sig, sa gud staraffade den skyldige med detsamma. Mohahaha!

Nu pratar jag med sara pa skype. sa jag kan inte odsla min tid har pa bloggen. Men jag saknar er. har hemlangtan sa jag spyr. BLA!

Hasta la vista babes...

Fredags frittan ar i farten.

Nu ar det ju latt for er som liksom mig, blivit lite val amerikaniserade att ni laser det dar som prutten. Det ar inte det jag menar. Jag menar fart.. som i speed. Speedade frida kan man ocksa saga.

Jag har nu kollat pa lite flygresor och ser i min panik att de, pa bara en vecka har okat med nara tusenlappen. SKANDAL! Men, jag ska forsoka fa tag pa min far idag och se hur han tycker att jag ska gora. Det kanns lite val riskabelt att vanta annu langre med att boka biljett!

Den ahr helgen ska vi ha superduper fint vader har borta. det ska narmare bestamt vara nastan 40 grader varmt. PJUH! Jag och katrin ska fira detta med lite olbrannboll och sedan pa sondag ska vi nog till 6 flags (ett nojesfalt inte langt ifran mig:)) Meeen forst ska vi jobba lite mer och ata sushi och spela x-box.

Jag har aven hunnit halvvags i Twilight den har veckan. Jag ar mer an tagen! Riktigt bra bok, trots att jag redan sett filmen och den sabbade lite.. men att lasa boken pa engelska kanske ger en lite storre utmaning?! Nu ska jag borra mina barns tander och stada undan efter frukosten, kora dem till skolan och sedan andas.

Hoppas eran dag ar super duper duper!

over and out

PS: Lina, klart jag ska sticka in mitt huvud i din lya nar jag kommer! Vantar spant! Maste ju komma med din inflyttningspresent.. som forhoppningsvis far en vardig plats pa nagon vacker hylla nagonstans! DS

Jag lever!

hej alla mina nara och kara. Jag ville bara saga att jag lever, trots bristen pa bevis. ett par dagar innan Katrin kom sa valde min dator att ga sonder, nast intill totalt. Den ar trasig, trasig, trasig! Jag skicka den med Katrin hem sa pappsi far ta den till verkstaden.

Jag vill aven meddela alla som itne redan vet att jag kommer att komma hem en vecka i sommar. jag hoppas pa att komma hem den 11 juli och dra tillbaka den 19! sa alla som vill hinna leka lite med mig... Boka upp er! Jag sjalv ska krama min familj och njuta av den svenska sommaren! Gud vad jag langtar!

Katrin har nu varit har lite drygt halva besoket, och hon gor mig sa lycklig sa lycklig! Hon vet inte om det an.. men hon laser over min axel, sa snart vet hon... att hon aldrig, aldrig kommer fa aka hem! inte utan mig i alla fall!

Vi har aven tagit oss friheten att gora en liten ny tatuering. Mer om det senare. Nu ska jag aterga till varan playdate!

Over and out.

PS: Mia, jag har inget hatkrig mot dig, mer info kommer pa posten! (Med katrin egentligen). Malin, lat inte sirre lara sig Allt innan jag kommer! Jag vill se lite nya trix ocksa! Och mamma, jag ar glad at varan nya hund, Ture. Alla som inte  vet an. Mamma moren har kopt en liten valp, men hon kan inte uttala namnet, sa hon har dopt om den till Ture. Jag tyckte det var mycket battre an det dar spexiga kennelnamnet han hade fran borjan! DS

Glad parre pare!

Glad pask alla mina msa kycklingar!
Jag sitter just nu och jobbar. jajjeman, idag ar det, ater igen, jobbdags for frittan1 men som tur ar ar barnen sysselsatta med att titta pa TV i paronens rum, vilket gor att jag kan andas i lugn och ro pa nedervaningen!

Och andas ar nagot jag behover idag! Igar morse sa fick min dator ett ryck, den vill namligen inte starta internet at mig. Jag hittar inget fel! Det ar sadana har skitsaker som kan fa en att bara balla ur och vilja slanga alla harda saker genom ett fonster och sedan fa ont i magen for att man just slagit sonder ett fonster... och alla ens saker. Men det ar i alla fall sadant har som far en att vilja sla sonder en gammal stol, i en tom lokal, under ordnade former och redan ha skruvat lite pa stolen for att fa allt att sitta lite lost. Sa arg blir jag!

Jag skulle i alla fall vilja onska min familj och mina vanner glad pask!

Sjalv har jag firat pasken med cissi, mat pa livingston diner och sedan lite vandrande pa varat mall. Mycket angenamnt!

Nu ska jag ata lite mat och sedan ska jag njuta av att Katrin kommer hit pa mandag! PA MANDAG! Hasta la vista baby

Och horrni.... vi ses snart;)

kuckelikuuuu

And so, the lion became a lamb. Eller hur var det?

Jag har nu fått ett mail från min, förut omtyckta, storasyster. Det var klagomål hit och klagomål dit. Hon sa något om dålig stavning, själv vet jag inte vad hon pratar om. Jag skriver som en Gud.

Nu har jag en tråkig nyhet och många bra. Så håll i hatten.
Till att börja med så måste jag erkänna att jag och Julia var på tok för lata och för panka för att ta oss in till city och köra påskpyssel med Sveriges guldkorn idag. Förlåt alla  ni som hejjade på mig. Malin, du är numera inte 20 kr fattigare, utan kan gå vidare i livet som om inget hade hänt!

I helgen har jag och Julia istället shoppat mängder med snygga märkeskläder. Julia tog, för cirka tre månader sedan, på sig ansvaret att göra mig till en chick brud... förlåt, jag menar tjej. Och hon har nu lyckats över förväntan! Idag ahd ejag på mig en silkesklänning värd nästan 3000kr. Inom loppet av 3 timmar (frukost på stadens diner och sedan shopping på willowbrock mall) så hade jag fått flera komplimanger för den. Det gjorde min dag:). Tänk om ni kunde sett mig idag. Vilken brud!

En enda fjantig, fjuttig, mesig vecka kvar tills Katrin anländer i New Jersey. Men den här veckan kommer att gå oerhört fort, det är nämligen passover, så jag kommer att vara ledig två dagar och jobba till klockan ett två dagar. Så gott som klart. Men min lediga tid får itne kosta mer än en dollar. Det är nämligen allt jag har kvar efter min shopping weekend.

tjyss

Kändisinfo från NYC

http://www.andreas-johnson.com/home/

Om ni skrollar längst ner på sidan, så finns det ett videoklipp där. Spola fram till 2.37, där hälsar han till Isabell Pettersson att vi kommer ses i svenska kyrkan på söndag.

Jajjemän, på söndag ska jag, julia, elin, Isabell och några till brudar till svenska kyrkan och påskpyssla med Filip och fredrik, martin stenmark och Andreas Johnsson. Hahahaha! Vilken klockren påsk! 

Jag kommer såklart att ta med kameran för att dokumentera denna kändisträff. 

Hoppas ni har det bra där hemma! 9dagar kvar tills katrin kommer hit. It's the final count down!