Freeedag

Jag ahr precis lagt på skypetelefonen efter att ha pratat med mor och far:). Min käraste svåger ahde tydligen en viktig handbollsmatch idag, så jag passar på att säga lycka till IFK! Min syster ville inte in och prata med mig, så är oerhört (!!) arg just nu. Riktigt förbannad. Slänga en stol i vägen - förbannad är jag!

neeeej, vem försöker jag lura? Men skulle det inte vara asroligt att bli så arg någon gång? Det är mitt nya mål i livet.

Har varit på yoga i morse, och sen var jag och köpte två yoga-filmer så jag ska kunna ha lite egna lektioner.. måste ju komma ikapp de vigulanta spektaklerna i min grupp på något sätt!

fredag kväll ikväll... jag ska vara skittråkig! Jag ska träna hela kvällen, kanske städa lite och sen ska jag sova för att gå upp pigg och fräsh imorgon och hoppa på den gamla vanliga bussen in till NYC. Där ska jag, som vanligt, träffa julia min julia i några timmar för att sedan dra hem och jobba på kvällen. Spännande va?!

Nu ska jag diska min havregrynstallrik och trycka i mig lite vindruvor.

På återseende.

"Med löften som stag, faller allting omkull"


Makeover start up

Ja, nu är klockan dryga slaget över midnatt här borta, vilket betyder att den (för de flesta som läser den här bloggen) är tidig morogn. Så... godmorogn mina sköna bönor!

Jag skulle bara vilja tillägga såhär på kvällskvisten, att jag återigen har gjort om min blogg lite. Jag har ingen klipp och klistra-bok här, så jag klippte och klistrade lite i mitt ritprogram. Så, nu är den lite mer mig:)
(Vilket Inte betyder att den är sjuk eller störd... Malin och Lina!) Den är cool, lite av alla bra ting.

"vill inte ta mig någonstans, vill bara ta mig lite längre än hit"

headline hit och headline dit...

Idag mår jag bättre! Har haft en dunkande huvudvärk dock... men som tur var så tog jag ju med mig två paket med Ipren hit, så jag har knaprat lite piller idag. Kom hem från yogan för ungefär en halvtimma sen. Det är fantastiskt kul! Väldigt svårt bara, det ser så lätt ut, men att stå på huvudet med en hand i marken är svårare än man tror. Jen säger att allt handlar om den inre energin, och att man ska andas, andas och andas. Jag hittar ingen inre energi, jag har nog yttre så det räcker och blir över, sen försöker jag att andas, men när man konsentrerar sig på att inte ramla in i en spgel med fötterna före så är det lätt att mn glömmer den lilla detaljen. jaja, jag ska bli bra! Ska!

Imorgon är Riley hemma igen, ingen skola på torsdagar. Vad gör man då då? 

Jag har nu tryckt i mig lakritsfiskar! mmmm, en gudagåva! Jag har nu bestämt att jag ska inte äta ett enda onyttigt ting, ska se om det funkar, och hur mycket det hjälper. Men nu ska jag se om det kan finnas någon film jag vill se, fixa naglarna (de ser förjävliga ut efter en vecka med tre barn och en askatt) och sedan ska jag soooova.

men först...

"med dig på andra sidan jorden, får jag tid till ingenting" 


Jag är så ytligt djup jag.

Det finns så otroligt många saker som hjärnan virar upp sig runt. Så mycket man tänker att man ska göra, ta tag i, eller helt enkelt bara tänka. Sådant som formar en lite mera, eller som lättar ens samvete lite. Jag har sådana saker på huvudet för jämnan.

Allt från nyårslöften till att man faktiskt borde anstränga sig för att bli riktigt bra på något, så att man inte ska lämna den här jorden som en sådan där medelmåttig människa. För sådana människor är ju så jävla tråkiga! (?)

Jag har nu tillexempel bestämt mig för att avsluta alla mina inlägg med ett winnerbäck-citat. Jag vet att många tycker att han är överreklamerad och sjukt överskattad. Men då ska jag säga er, att det är inte sant. Han lever våra liv åt oss och ger oss bara det bästa möjliga sättet att uttrycka det på. För nog fan finns det alltid ett winnerbäck-citat som säger precis det du menar, i alla sammanhang. Jag tror att man skulle kunna bygga hela dagar på bara hans ord.

Så jag ska haka på den där trenden med att avsluta alla inlägg med ett klockrent citat, av en klockren herre. För jag tror inte på Gud. Jag tror på Winnerbäck.

Sedan skulle jag vilja säga att jag älskar när ni kommenterar! Och lina, nog är du labil, men ack så näringsfull! Och en stjärna:)

Jo förresten, jag planerar även att tatuera in ett winnerbäckcitat... vill bara hitta det mest klockrena först. Men här är ett bra:)

"Det finns dem som tror på Gud,
och dem som ägnar sig åt spel,
alla drömmer vi om lyckan
som om livet blivit fel"

fettistisdag

Ja. tro det eller ej, men jag vaknade klockan 4.50 igår och tog mig till gymet för att gå på yoga. Tror ni inte att frida, trög som bruden är, har missat att yogan är 5.30pm. Jo! Så jag lunkade in till bassägen och simmade tills mina fingrar såg ut som russin och krampade. Jag tänkte att det kanske var nyttigt att springa i poolen, men slutade rätt snart när jag såg att två karlar stod och tittade fundersamt på mig. Jag insåg då att jag kanske borde hålla på mig lite, och gick upp för att duscha. Klockan var inte ens sju, men det kändes som att dagen nästan var slut. Det var dne Inte!

Hem kom jag igen, svintrött och halvsjuk. Kände att febern började komma, men jag körde på! Under dagen så bakade jag och barnen en chokladtårta till jodi, den vart smaaaarrig! mmmm.... dock inte lls lika god som när min systeryster gör den:)! Senare på kvällen drog jag på zumba på gymet, det var en kille som höll i det. Ännu svårare! fifan... Men, skoj!

Idag är jag fortfarande krasslig, huvudvärk och feber. Men det är bara jag och Riley hemma, så ingen fara skedd. Bill är och åker snowboard idag, han vill passa på innan våren kommer helt säger han. Jag förstår honom! Skulle med vilja åka lite innan all fejksnö försvinner!

Nu ska jag ta en till liten bit av tårtan, det är jag värd! Riley tittar på lilla sjöjungfrun...igen! jag börjar drömma om den till och med. Har hamnat i någon sorts sjöjungfru psykos. Kan sluta hur som helst! Kanske börjar tatuera in fjäll på benen. På tal om det.... ska in till stan i helgen och kolla tatueringsstudior! wieeee

6,5 vecka kvar till katrin och malin kommer! och 3,5 vecka kvar till johanna och hoffis kommer! wohooo!

sedan skulle jag vilja be er om en tjänst. Ät en tugga semla åt mig idag. Jag tycker egentligen itne så mycket om dem, så ni behöver inte vräka i er... men det är ju, trots allt, en tradition värd att behålla!


på återseende folks.


Ikeabesök á la Julia och Frida

Ja, helgen var toppen! Julia kom ut till mig, alldeles ensam tog hon bussen ut till mig från NYC, redan på fredagseftermiddagen. På kvällen gick vi på confessions of a shopaholic. Mkt bra brudfilm! Sedan på lördagen så körde vi lite yoga, handlade lite flumprylar till anna och sen åkte vi in till staden för att fira 21-åringen! Det var en mycket lyckad dag, men massa roliga upptåg och middag på planet hollywood med Jenny, Charlotte, Issa, Elin, Marie, Anna och mig och Julia såklart! Svenskarna håller ihop på times square!

Idag tog vi bilen för att åka till Elisabeth och gå på Ikea! Det här kommer låta osunt, sjukt och oerhört fånigt. Men jag började nästan gråta när vi gick runt där inne. Det var en sådan mysko känsla, saker hade svenska namn, de hade knäckbröd och lingonsylt. Vi åt köttbullar och lingonsylt till lunch och fy satan vad gott det var! Jag köpte också en räkmacka, mest för smakens skull. De äter inte räkor här typ. Det var wooonderful!

Jag köpte med mig marabou choklad (daim, off course), knäckebröd och ahlgrens bilar, som en liten gåva till Jodi som fyller år imrgon:). Hon ska få sig ett litet svenskt kit!

Imorgonbitti ska jag på yoga klockan 5.30.... Har verkligen syndat den här helgen vad gäller föda och motion. Vägde mig på Ikea... ingen bra idé! Gaaaah.

Nej, nu ska jag sova om jag ska kunna vandra upp för att träna om 7 timmar. Vilken lögn, jag ska titta på vänner och tugga hubba bubba! haha

God natt mina damer och herrar.

lite såhär på kvällkvisten... morgonstunden...

ag skulle bara vilja dela med mig av dagens roligaste.

Jag gav Riley och Luke ett bad idag. de hade skitkul hela badtiden, mycket lyckat! Jag hade mest kul när barnen hade minst kul...

... Luke bad Riley att vända sig om, självklart gjorde hon som hennes bror bad henne, samtidigt fyller han munnen med vatten, petar henne på axeln och sprutar det i hennes fejja. En solklar klassiker!
Riley, liten och lättroad som hon är, är sjukt på att göra samma sak som bror sin. Så hon ber honom att vända sig om, Luke lyder... riley missar dock biten med att fylla munnen med badvatten, så hon petar honom på axeln... Luke vänder sig tillbaka och Riley spottar honom rakt i ansiktet! HAHAHAHA

Klockren brud!

Idag gjorde jag zumba igen, svårt men skoj! Jag är inte direkt den mest latino brud ni kan möta tror jag, men jag jobbar på rumpskak och höfter så det bara skriker om det. Boxningen är mer min grej. Haha... Btw, sjuuk träningsvärk i nacken från yogan igår, de där huvudståenderna var sjuuukt tunga. Men å andra sidan har jag träningsvärk i ungefär varenda muskel jag har på min kropp... Jag kan riktigt känna fettet brännas!

Frittan ska bli smal och brunhårig. jag sa ju det. Nu jävlar!

nu ska jag sova, för imorgon väntar ännu mer playdates, och sedan kommer ju Julia min julia hit också. vi ska köra på helhelg! Anna fyller 21 på lördag, så lär la bli utgång för att fira henne. Sedan ska vi till ikea, vi ska träna och shoppa. wohooo



svenska köttbullar... here I come!

Million dollar baby

jajjemän.. här ligger jag i min säng och väntar på att filme ska laddas ner. 0,6 % kvar nu. HEJJA HEJJA, KLAAART!

jag skulle bara meddela att frida var på yoga för första gången idag... fy fan vad många smidiga människor det kan rymmas i en och samma lokal. Det var i alla fall typ det bästa jag gjort i mitt liv! fy satan vad skönt det var! Nu ska frittan gå och bli stammis... gäller ju bara att matcha ihop alla tider. Satan i gatan! Jag fick i alla fall beröm av instruktören för att jag avr en sådan atlet.. hahhahah...ha!  Jag gjorde den 90 gradiga vinkeln bäst av alla.. mn skulle stå på huvudet och gå upp för en spegel tills man hamnade i 90 grader. sen skulle man göra massa andra konstiga stå på huvudet grejer och ha sig. Jag gjorde mitt bästa, och är faktsikt väldigt nöjd med min megainsats!

Idag har annars varit full av sysslor. Jag har varit på chuckin cheeze för första gpngen i mitt liv. Vi spelade på maskiner tills vi kräktes. Wohoo!

Frida längtar till helgen nu. Gillar itne när barnen har lov!

Godnatt mina pärlor

Johanna och Henrik kommer till mig den 20 mars! wohoo... btw, fönstret längst ner brevid mitt garage är mitt... men stort rum ahr jag:), och fint! plus att jag ahr rummet brevd pingis och x-box rummet! YES!

Ja. Godnatt då.

Ja, kära vänner. Här bor jag numera:)

Nu  ska jag snart sova, efter en helt galet bra helg! Nästa helg, eller ja... den som komma skall, ska tillbringas totalt med Julia min Julia. Vi ska till IKEA och köpa saltlakrits och choklad. Och så ska vi käka köttbullar såklart!

Den här veckan har ungarna lov, så det ska vara massor av playdates hit och dit. sedan på lördag fyller anna 21, så vi ska nog återigen parta då.

Här är mitt Hus i alla fall... Känenr att jag måste lägga upp lite mer bilder nu, Katrin har varit på mig. Men ni. Jag skriver mer tomorrow. God natt


Believe it or not!

Ikväll stod jag 20 meter från Mr.Big!!!! (Min 2 kändis)

Jag kunde inte känna hans lukt. Men jag tänkte att jag nog andades in lite av honom, så jag tog tio djupa andetag. Sedan kände jag mig lite mer världsvan.




Alla <3 dag á la USA

Och folk säger att amerikanare överdriver saker... nääe


alla <3nens dag

Ja, nu är klockan över tolv, vilket innebär att det är alla hjärtans dag idag. Jag fick en gåva ikväll av min värdfamilj, det var en låda med popcorn med olika smaker. Caramel och chocolate chunk, vit choklad och jordnötssmör och walk of fame. Det avr fan bland det godaste jag ätit!!! Vi ahr en liten popcornbutik här i NJ förstår ni! Och en glassbutik där man går in och så blandar de glassen åt en, så man kn få glass med precis vad man vill typ! Familjen när ni kommer hit, dit ska vi då!

Jag har träffat Emma idag, tjejen som bor i Westfield, det var superskoj. Vi åt middag på tacobell och sen gick vi och såg fredag den 13, som hade premiär idag. Den va läskig, fast den va sådär plötsligt läskig, sådant som i grunden inte är så läskigt... Men fy. Jag måste nog sluta se skräckfilmer på biografer. Men som sagt var, en mycket trevlig kväll!

Jag har även ställt lite allahjärtansdag saker på bordet, så barnen får en överraskning imorgonbitti. Riley sa idag att hon "loves me up to heaven", jag blev s¨rörd att jag blev tårögd haha. Jag behöver prata med min familj! Ska försöka ringa en snabbis imorgon. Säga att jag älskar dem, men det vet de nog redan.

Annars vill jag säga till alla mina andra vänner, att jag älskar er och jag hoppas att ni har det bra! Jag saknar er alla:), mer eller mindre.

Jag har nu även fixat mig ett amerikanskt bankkonto, och visakortet gjorde jag i min bästaste annas ära. Det blev ett rosa visakort med betty boop på! Kool! Varsegod anna. Du kan få det som en sovernir när jag kommer hem sen;)

glad alla aortapumpars dag.

<3

Fredagsfrida, fin som fisken

Ja, nu sitter jag i köket och väntar på att min värdpappa ska vakna. Jag åkte för att öppna mitt amerikanska bankkonto idag, men jag behövde mitt pass som ID, vilket ligger i kassaskåpet på nedervåningen. Men jag har itne mage att väcka honom för han kom hem så oerhört sent igår. Tokjävlarna har hockeyträning klockan 11 på kvällen, så han kommer hem sent sent sent.

Igår var det den 12 (No shit sherlock!), detta innebär att jag varit här i över en månad idag. Haha. Det är rätt häftigt faktiskt, att tiden, trotts allt, har gått så snabbt. Jag har aldrig varit hemmifrån (Gud vad konstigt det kändes, det där ordet!) så länge förut. Bra gjort av mig!

ska åka och träna igen sen. Kommer inte hinna imorgon, för då ska jag åter igen in till NYC och träffa Julia min Julia. Sedan är jag ledig ända till tisdag faktsikt! Ska bli superskönt! Jag var så megatrött igår, jobbade från 7.20 till 10 på kvällen, det var tröttsamt.

I förrgår var det så oerhört varmt här borta, 20 grader för att vara precis. Det avr sommarvarmt och tokskönt! Jag satsade på en långpromenad och ingen jacka! Jag blev så choklad så choklad. men idag är det kallare igen och nästa vecka ska det tydligen bli 30 farenheit igen. 0 celsius alltså. BLÄ! Jag som kände att våren var välkommen nu. Men men. I helgen ska jag hålla tummarna för fint väder hela tiden, och sen ska jag ha superkul!


Åh shit, det är fredagen den 13 idag. Detta innebär turdag för mig, peppar, peppar, och otursdag för andra. Det betyder också att fredagen den 13 har biopremiär idag och detta gäller även för en shopoholics bekännelser. Sedan för alla som kanske har missat det så är det alla hjärtans dag imorogn. Jag kan säga såhär, bor man i Amerikat så missar man det Inte! Gör mandet är man utvecklingsstörd. Det verkar vara något helt otroligt stort här! Helt makalöst, fast rätt gulligt i alla fall, alla blir helt tokiga för att de inte har en dejt på alla hjärtans dag. Haha... till och med killarna på gymet slänger lite kommentarer om att de är lediga på alla hjärtans dag. Jag menar, come on!

Nu ska jag slita mig för att dra ner till New Yorks sports club och springa några mile. Hahah, det var så kul igår (måste bara berätta det här). Jag började med att springa på löpbandet i en halvtimme. Och som några gånger förr så kände jg för att springa livet ur mig, så när jag klev av rullbandet, halvt död, så frågade killen som stod på maskinen brevid  mig om jag var arg på någon. Tjejen som stod på andra sidan om mig var väl ungefär 100 kilo överviktigt, stod och trampade på en stepmaskin i världens söligaste fart och käkade godis. När jag sedan gick upp på övervåningen för att bränna lite mera kalorier så kom en kille upp och ställde sig på maskinen brevid mig. Det var bara vi där. Och så kopplade han in sina lurar i Tv-skärmen och de närmaste 30 minuterna var fyllda med snäpp med fingrarna, glädjerop och applåder. Ja... man kanske inte borde kolla på sport på gmet om mn inte kan hålla sig till normalt beteende.

Nej, amerikanare är för roliga. Jag med. Oj,oj,oj vad rolig jag är!

Adjö

Grattis Tuvan<3

Idag fyller världens bästa tjej 8 hela år, så jag vill passa på att säga grattis gråttis till henne! Inte för att hon är min främsta bloggläsare, men ändå!  GRATTIS!

Just nu sitter jag och äter frukt av alla dess slag och lyssnar på winnerbäck. Riley har varit på en Dora utställning inne i NYC med hennes vän Riley F. Så  just nu siter jag på övervåningen och mest trivs! Exempelvis äter jag blåbär, även dem är jumbo i det här landet haha!

Ja, snabb checkup:
Jag trivs. Har inte så mycket av min lön kvar dock. Hrrmm.. shopping är billigt i det här landet!
Ska in till NYC i helgen igen och träffa min Julia, min Julia. Hon är la en pärla den där bruden. Sen vet jag inte om det blir utgång där, beror på om jag arbetar eller inte, minns tyvärr itne vart jag lagt lappen med mina lördagstider haha.
Jag ahr även fått mitt Social security card nu, så nu kan jag fixa körkort och bankkonto och gymkort. Allt på en gång! Mohahaha,,, eller nej, jag ska vänta lite med det där körkortet haha.

Nu ska jag in till mitt (Bills) wii och toppa lite highscore listor.

Hörs senare gott folk.
Tjing

Heta hooters.

Ikväll har jag varit på Hooters och ätit. Det var spännande! Brudarna var lättklädda, men för det inte snygga... eller smala. Skulle kanske kunna vara maten i det här landet. Exempelvis när jag vandrarde in på hooters så satt det två grabbar och käkade precis innanför dörren. De hade varsin tallrik med 6 hamburgare (så kallade Sliders, men är dock som en vanlig svensk hamburgare) plus pommes på en tallrik brevid. Helt stört! Mat för 6 pers vafan! Det var en kille som heter Alex som fyllde 22, så det firade vi. Alla beställde in tre läsk var och huvudrätt och efterrätt. frida drog till med att en slider (en) och en cola... och pommes såklart. De andra undrade om alla svenskar åt så lite. Hahaha. Störd värld vi lever i.

Men det var skoj och helt klart en upplevelse. Jag hade skoj skoj skoj hela helgen faktiskt!

I fredags åkte jag till Westfield för att träffa Emma och hennes vän. Vi åt mat på en restaurang och sedan gick vi för att se "He just Not that in to you". Den var ok. En sådan där överdrivet brudig film bara, som toppen på isberget även var 3 timmar lång. jag upprepar... 3 timmar lång! Helt stört. Jag höll på att somna ett flertal gånger, brudarna framför mig somnade efter första timmen. Efter detta åkte jag hem igen för att på lördagen bege mig in till NYC.

Jag mötte upp Elin och Julia vid Times Square klockan 11 och vi bestämde oss för att ta tunnelbanan till Soho och shoppa lite. När vi kommit dit (Elin bor där btw) så ringde Cecilia och undrade vart vi var. fan, jag hade glömt att vi skulle möta henne haha! Så stackars tjejen fick åka tunnelbanan till Soho och leta upp oss nere på stan. Jag hittade min bästa affär i hela världen. forever21. Jag blev så överlycklig, jag ahr nämligen alltid trott att det bara avr en hemsida, men nejdå,... det är även världens största och bästa affär. Så denna helg har jag shoppat en hel del kan mn säga.

Vid 5 åkte jag och julia hem till mig igen för att vara barnvakt. Mina hostpäron skulle ut på middag. Vi hade supermysigt med film och käk och häng, sen idag så visade jag henne min stad och alla dess gyllene pärlor. Bra affärer såsom 5below, Marshalls och annat smått och gott runt omkring! Vi åkte även till ett hus som ligger i Westfield där de har gjort om hela tomten till ett stort kärleksnäste. Hahaha... alla hjärtans dag börjar ju närma sig, och det är en onormalt stor grej här! Det är hjärtan överallt och den här tomten var inte att leka med! Det dyker upp en bild här så fort jag laddar upp den på datorn!

Nu ska jag kika lite på tv för att sedan börja jobba klockan 12 imorgon! Btw har det varit 15- 16 grader varmt här idag-. Jag och julia gick i klänning och kofta. Det var heeelt underbart! Det är nu man inser vad man gör här. Hell yeah!

PS: Jag skulle vilja gratta Camilla på 20årsdagen i efterskott. Grattis min käraste. DS

Goodie

vad det nu heter... just det... beeeeeen

Hej kära vänner och bekanta, familjemedlemmar och gamla lugg (Snyggt kådat frida!)!

Förlåt att jag inte har skrivit nu på några dar, ni kanske tror att jag gått och dött, men se det har jag inte. Jag lever massvis. Har haft lite fullt upp med jobbande och sovande. Nej, men har varit oerhört upptagen faktiskt, dagarna den här veckan har bara susat förbi, jag börjar komma in i det här nu. Idag kom jag till och med ihåg att skicka med Lukes lunchpåse till skolan... till skillnad från några andra dagar!

Jag mår mycket bättre idag, mycket bättre. Så tro itne att jag ger upp, never. Jag bara ville berätta hur mycket jag saknar er. Men nu är alla kort på bordet så jag kan lika gärna langa upp några som jag gömt som en liten surprise för mian nära och kära.

Jag ahr exempelvis köpt en liten frihetsgudinna till våran adoptivLina. Turistig som hon är tänkte jag att hon skulle få bli en del av mitt globertrotterliv. Sedan har jag även köpt best buds armband till mison (Alla, Alla, Alla som håller vänner lika kärt som vi lär veta grejen, alla andra kan hoppa över dessa fraser och skrålla neråt med ögonen!)

Jag hittar även saker hela tiden som man tänker, det där ska jag köpa när jag väger tio kilo mindre, eller... det där ska jag visa katrin när hon kommer. Jag hittar saker till min bror hela tiden... dock har jag hört att han har gått och blivit proper över en kväll, så får väl se hur han vill göra med detta.

Jag har hittat nya favvoaffärer på min granngata.... Jag köpte exempelvis ett par bruna levisskor för 19 dollar, det är hur billigt som helst! Marshalls heter det, de ger bort sina saker. Sen har dem en 5 dollar store, den är faktiskt, tro det eller ej, riktigt grm. Dem har allt! Och inget kostar mer än 5 dollar. Nu låter det kanske som en sådan där "bubbeltian" grej.. men nej, den här är faktiskt riktigt redig och dan. Jajjemän.

Solen sken här för några dagar sen, sådär vårigt så man blev alldeles glad i kroppen och knoppen. jag tog mig en kutrunda faktiskt. Jag bestämde mig för att i varje nerförsbacke så skulle jag kuta allt vad jag hade och sedan fortsätta kuta till det kändes som att jag skulle ramla. Jag höll fast vid denna tanke hela löprundan, och alla som såg mig måste ha tyckt att jag var dum i skallen, för jag har nog aldrig sprungit livet ur mig så mcyket som jag gjorde då. Det visade sig även att den här staden är en enda stor backe och att jag hamnade någon helt annan stans än vad jag väntade mig, så min runda blev en gnutta längre än jag väntade mig... en gnutta på några kilometer. Haha. Men det var ypperligt skönt, den dagen.. sona för det än idag faktiskt, mina muskler var inte vana vid det där. Det var behövligt dock! Nu har även snön kommit tillbaka, så det var bra att jag passade på. För i förrgår gjorde vi snögubabr och åkte pulka och rullade ner för den sluttande tomten. JätteskoJ!

Jag har också fått mig en liten rundtur på gymmen här. Det finns två jag kan välja mellan. Ett asskabbig gym, med massa människor, ingen aircondition, äcklig pool och bara allmänt skabbig på alla sätt och viss för 30 dollar i månaden... eller ett tokigt snyggt och bra med en tokigt fräsch pool med obegränsad tillgång samt dansklasser och yoga och liknande för 59 dollar i månaden. Det är svårt faktiskt. vad tycker ni?

Jag var och fixade mitt social security card igår, det måste jag ha för att kunna öppna ett bankkonto här, som jag i sin tur måste ha för att kunna ta körkort, vilket jag i sin tur måste ta för att kunna köra bil här. Jag behöver däremot inte göra uppkörning (Som om det vore svårt, de kör på en bana runt runt!!!). Så detta kort väntas komma inom 10 dagar.

På lördag ska jag in till NYC igen, träffa kära svenska vänner och sen ska Lilla Julia komma med mig hem. jag ska nämligen jobba på lördag kväll. Bill och Jodi ska ut på date. Mysigt va:). Så vi ska antingen ut sen när de kommer hem eller så ska vi stanna hemma och bara njuta av livet. Who knows?!

Jag har även märkt att jag börjar tappa vissa svenska ord. Haha, det är kul. Att det går så snabbt alltså, ibland får man ersätta dem med dem engelska för att underlätta flödet i talet när man snackar med andra svenskar. Mohöhöhö

Var på starbucks igår och fikade med några tjejer, det var tre svenskar där som visade sig bo i min grannstad. Mycket trebliga brudar. Jag träfade faktiskt även en svensk kvinna på Social security office som gav mig sitt kort ifall jag ville rnga och prata svenska elelr ahde frågor någon gån. Så söt så. hahah... Nu börjar saker rulla.

Riley sitter och tittar på ariel för ungefär 6 gången på 2 dagar, så det är för närvarande de enda sången jag sjunger om dagarna. på tal om sånger.... Jag ahr spelat svensk rätt ocensurerad musik i min bil när jag kört barnen, i tanken att det inte gör så mycket för de förstår ju ända inte, men sen har Luke börjat sjunga med. så ska genast sluta med detta! hahaha, rätt skoj dock.

Idag avr jag och Riley på Livingston mall och åkte massa maskiner. Det tyckte hon avr mer än skoj, sen fick hon ett Dora halsband av mig som hon är så glad över. söt unge det där. När hon vill vill säga, haha.

Ska föröska hotta upp min blogg lite, men det får ske lite pö om pö. Vem vet, jag kanske börjar ikväll? Nu ska jag laga mat och städa lekrum. Adjö.

Tjinge linge lena så länge.

Hemlängtan och PMS

Godmorgon, godmiddag, godkväll.

Idag har inte varit min bästa dag. Jag pratade med mina käraste barn hemma i Sveriget imorse. Och jag saknar dem så mycket. Så obeskrivligt mycket! Och det känns som om jag varit utan dem i evigheter... fast det bara har gått tre veckor. In te ens en månad har gått och det är 11 månader kvar... drygt! Tiden kasnke går snabbare på slutet. Jag har haft en massa dötid idag. Sådant som man inte vill ha just nu, sådant som man förösker att planera bort.

Jag förösker att boka mina dagar proppfulla så att jag ska ha saker att göra hela tiden, tycka att saker är spännande och inte tänka så mycket på det som jag inte har. Och samtidigt som jag vet, att om jag åkte hem så skulle jag bara komma tillbaka till en tråkig vardag och när jag avrit hemma i tre dagar så skulle det kännas som att jag aldrig varit borta, samtidigt så uppskattar man fan hur mycket som helst där hemma nu!

Svenska toaletter med lock och hela sitsar, duntäcken, trappor utan heltäckningsmattor, svenska språket, vanlig mat, kokt potatis, tunna pizzor, lokaltrafik, svensk radiomusik, saltlakrits, det lagom stora utbudet av allt, sina vänner och alla människor som man faktiskt gör narr av då och då, det faktum att alla inte går omkring i uggstövlar, lagom stora portioner, små storlekar på saker och allt annat som man inte har här. Vanligt dricksvatten som inte smakar som en jävla simbassäng, duschar där man kan ta ner munstycket och slippa få vatten i hela ansiktet och tvåfiliga motorvägar. Men mest saknar jag de människor jag tycker om.

Jag pratade med en av dem imorse. En som jag tycker helt sjukt mycket om. En som jag inte har pratat med på tok för länge och en som det varit lite missöden med. Men jag saknar dig Sara.

Jag fick sitta och vänta på bussen idag på vbussterminalen inne i NYC, helt själv. I två timmar satt jag där. Imorse drog jag och gjorde den där välgörenhetsbjörnen, alla au pairer som var där hade varit där i över 10 månader och alla pratade om att de skulle åka hem sanrt. Jag har ju för fan knappt kommit. Sen tog jag mig in till NYC för att möta upp Marie och hennes vän Sofia. Sofia åker hem imorgon, tillbaka till Sveriget. Vi drog till svenska kyrkan, där var det fler som skulle åka hem. De ställde fram en skål med algrehns bilar på ett bord. YES, tänkte jag. Precis vad jag behöver,.... men killen framfrö mig tog den sista. Jävla ***! Sen skulle de andra på bio, men jag skulle itne hinna med den eftersom jag var tvungen att hinna med bussen hem. Men inte gick det någon buss, och jag ville verkligen inte ge mig ut på gatorna helt själv. Så jag väntade.... och väntade. Sen blev jag ensam och insåg att jag hade ingen att ringa, som inte var på bion. Ingen som jag kunde prata med. Man är så sjukt utlämnad här.

Men så kommer en morogndag och man mår bättre igen. Men idag saknar jag er mer än mycket. Jag har inte en s någon jag kan krama då. Vad gör man?

Jajaja... Igårkväll såg jag på en otroligt obeskrivligt asläskig film! The uninvited. Jag ahr sett många skräckfilmer i mina dar, men jag brukar  inte bli rädd. Den här tog fan nästan livet av mig. Först för att den var sjukt oväntad, skickligt upplagd och på världens största TV. Men även att publiken som jag såg den me dvar världens mest dramatiska som skrek saker som "He's totally down with it", "What's upp white girl" och vovvade som hundar då och då. De flesta blippad eäven på sina mobiler vilket skapade en form av discobelysning. Så de räckte med att någon drog undan en gardin, då skrek 200 brudar, inklusive jag. Vad fan väntade ni er? Den var grym i alla fall. Värd att se... när den kommer till SVerige om ett halvår! mohahaha

Nu ska jag sova. Ska springa imorgon. Det var så fint väder idag så det gjorde min morgon. Jag blev så glad. Det var varmt och soligt! Kallare i morogn dock, men jag hoppas att solen kommer skina på mig.

Skepp Ohoj från frida!