Dag 1 - check!

Idag ska här outas saker som om jag jobbade på själva "Se & Hör"! 
 
nr 1: Imorgon börjar min nollning, jag hoppas till Gud att den inte är lika trist som den ser ut på papper. Där står det typ "stadsvandring", "filmmys i föreläsningssal", "barnkalas", "brännboll", "brunch" och "faddemys". PÅ RIKTIGT?! Inte nååågonstans nämndes ordet "öl"?! What's up??
 
nr 2: Är inte 100% än , men om jag kan missa skolan på fredag och måndag så kommer jag att ta tåget hem till nypan och haka på min familj till Kroatien! Hoppas att allt klaffar, det vore så superkul! Vi hade nämligen ingen nollning i helgen:) Det var någon utgång på fredag, men det känns det som att det kommer komma fler utav under de kommande åren! 
 
nr3: Min fina flickvän kommer att komma ner till mig nästa helg. FAN SÅ FINT!!<3
 
nr4: Jag är så jävla bra.
 
nr5: Jag är så jävla snygg!... och för att inte tala om rolig också!
 
nr6: Och ÖDMJUK!
 
Over and out,

Skolstart.

Nu sitter jag på min säng med otvättat hår och dålig musik i högtalarna, men vad gör det?! För idag är jag lika nervös som första skoldagen i ettan, kommer jag få några vänner? Kommer jag få sitta och äta med de som inte säger nått? Kommer folk påpeka att jag har otvättat hår? Kommer jag kallas "skunkis"?
 
Klockan ett ska jag skriva in mig och sen ska vi fika med våra faddrar. Vad jag har fattat det som så är faddrarna de som kommer att supa ner oss de kommande fyra veckorna. Vi ska nog komma bra överrens! Jag tror att jag kommer vara en utomordentlig nolla! 
 
Nu ska jag ta mig ner på stadens gator en sväng. Möta elin och gå till någon bokhandel. Det här kommer bli en bra dag, det känner jag på luften! 
 

En vecka in i matchen.

Hej ho,
Nu har det gått nästan en vecka sedan jag flyttade in alla mina kartonger i mina 13kvm med högt i tak.
Allt funkar bra, trots att saker kan kännas otroligt främmande. 
Har hunnit träffa en härlig brud som heter Elin här nere, har hunnit mynta ord, ramla på gatsten, bjudit grannar på lunch, städat kylar, ätit en riktigt god lunch och dansat på dansgolv med en öl för 20 spänn. För det mesta känns allt toppen. 
 
Tyvärr ligger det till min natur att vara lite hemmakär, att sakna min familj. Att sakna Jannele. 
Men, som alla andra sådana dagar så har jag ju winnerbäck inte mer än ett knapptryck eller en gitarrsträng ifrån.
Tack igen för det Lasse.
 
Imorgon ska jag gå på lägenhetsvisning med Johannes och sedan ska jag och Elin fira att vi har känt varandra i sex dagar med en redig lund-falafel. Det går inte av för hackor i alla fall! 
 
Jag saknar er. Men som talesättet lyder, Carpe Fucking Diem.